INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA - LIVERPOOL 5-0

ASTON VILLA - LIVERPOOL 5-0 // Cu cea mai tânără echipă din istoria clubului, „cormoranii” au fost spulberați în Cupa Ligii Angliei!

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 14:46

Aston Villa - Liverpool 5-0 // Jurgen Klopp şi-a asumat riscul ratării unui trofeu, aliniind cea mai tânără echipă din istoria clubului, 19 ani şi 182 de zile. „Cormoranii” şi-au rupt seria de 19 meciuri fără eşec!

Jürgen Klopp a sacrificat o competiţie şi un potenţial trofeu, plătind preţul nefericitei programării a „sfertului” de Cupa Ligii cu o zi înaintea debutului la Mondialul Cluburilor. 

Managerul lui Liverpool şi-a dus, logic, prima echipă la Doha, iar puştii „cormoranilor”, cu Elliott, Longstaff, Van den Berg, în locul starurilor Salah, Firmino şi Van Dijk, au fost spulberaţi marţi de seniorii lui Aston Villa (0-5). Cea mai tânără formaţie aliniată vreodată de clubul de pe Anfield, 19 ani şi 182 de zile medie, a rupt seria de 19 meciuri fără eşec în toate competiţiile! 

Doar trei s-au remarcat 

În timp ce campionii Europei se pregăteau la 5.400 km distanţă, la Doha, de semifinala cu Monterrey, copiii lui Klopp încasau patru goluri până la pauză, cum nu mai păţiseră „cormoranii” din mai 2015, de la un duel cu Stoke. 

Din trupa pregătită de Neil Critchley, antrenorul de la U23, Daily Mail nu i-a remarcat ca eventuali viitori candidaţi pentru echipa mare decât pe englezii Elliott (16 ani) şi Longstaff (18) şi olandezul Van den Berg (17). Când Aston Villa lua ultima Cupă a Ligii în 1996, niciunul din adversarii de marţi nu se născuse!

Vezi și: 

VIDEO Haos şi ameninţări la Genoa lui Ionuţ Radu: „Vă spargem dinţii!” :O 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează