INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA, SERIE A

Atac direct al lui Massimiliano Allegri: "Noi reprezentăm Milano în Liga Campionilor, nu Inter!" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 ianuarie 2014 16:21

Antrenorul lui AC Milan, Massimiliano Allegri, s-a enervat după declaraţiile lui Walter Mazzarri şi a ripostat.

Tehnicianul lui Inter declarase: "Am citit într-un ziar despre o comparaţie între Inter şi AC Milan despre prima parte a sezonului. Nu pot accepta aşa ceva pentru că situaţiile sînt total diferite. Ca să nu mai spun că  AC Milan e la 9 puncte în spatele nostru".

Replica lui Allegri nu s-a lăsat aşteptată: "Un oraş precum Milano ar trebui să aibă două echipe în Liga Campionilor. În schimb, am rămas doar noi, la fel cum se întîmplă şi în Cupa Italiei. În acest moment, în clasamentul din Serie A, Inter are mai mult cu 9 puncte decît noi, e adevărat. Trebuie să avem o prestaţie bună în Europa, avînd în vedere că Inter nu se mai află în competiţie. 

Inter face o treabă bună în campionat, e peste noi în clasament şi are toate şansele să facă un retur bun. Dar să tot insişti pe diferenţa asta e puncte nu are sens".

Despre meciul cu Sassuolo, programat în această seară, de la 21:45, Allegri a spus: "Avem nevoie de încă o victorie şi de o prestaţie bună. Pentru noi e foarte important meciul acesta, pentru că nu am mai obţinut de mult două victorii consecutive în campionat. De săptămîna viitoare vom putea conta şi pe Abate şi Birsa, au mai venit Honda şi Rami. Cred că echipa asta poate face un retur bun, iar de acum încolo toţi vor trebui să fie pregătiţi pentru că voi avea nevoie de toţi".

Inter se află pe locul 6 în clasamentul Serie A, cu 31 de puncte, iar AC Milan e pe 11, cu 22 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
fcsb.86
fcsb.86  •  12 Ianuarie 2014, 20:21
Postat de glorie pe 12 Ianuarie 2014, 18:15

Sunteti nimeni in drum Milan la ce jucatori aveti, intre Steaua si Milan cred ca singura diferenta la ora actuala e Balotelli! Nu glumesc. Iar Inter... Inter are jucatori mai de valoare decat Milan! Din pacate in Europa din Italia doar Juventus a mai ramas.

Daca te referi la Europa League intradevar doar Juve a mai ramas. Daca te referi si la Champions League acolo a mai ramas doar Ac Milan :) Au cazut cu Atletico Madrid.

romanderoman
romanderoman  •  12 Ianuarie 2014, 19:44

oricum inter e echipa de rasi a Italiei .

romanderoman
romanderoman  •  12 Ianuarie 2014, 19:40

Dupa ce pleaca Allegri , vin Seedorf,Crespo,Stam. Cica Silvio vrea sa bage din nou bani .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează