INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Atac direct la Guardiola și Ancelotti. ”Nu am niciun jucător de câmp accidentat”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2018 11:27

Heynckes îi critică pe predecesorii săi de la Bayern pentru c-au forțat revenirile celor în recuperare. ”Nu trebuie să ai 72 de ani să răcești”, a spus antrenorul care a dormit la prima repriză cu Schalke.

Bayern domină autoritar Bundesliga și pentru c-a scăpat de problemele de lot. Cu excepția portarului Neuer, care se recuperează în Thailanda, Jupp Heynckes contează pe toți jucătorii, inclusiv pe Thiago, și se laudă că în ultimii cinci ani e prima oară când bavarezii nu mai au accidentat niciun fotbalist de câmp. Precedenta ocazie, în 2013, a fost tot cu el pe bancă. Tehnicianul nu s-a ferit astfel să-i critice pe Guardiola și Ancelotti în cotidianul Bild, considerându-i vinovați pe predecesorii săi că ar fi forțat revenirile jucătorilor în refacere.

"Am o conștiință proastă"

"Asta nu are de-a face doar cu profesionalismul fotbaliștilor, dar e determinată și de eroarea de a-i folosi pe cei în convalescență și care nu sunt sută la sută apți pentru competiție", spune Heynckes, făcând aluzie la problemele repetate ale lui Boateng, Robben și Ribery. El explică rețeta sănătății lotului bavarez: "Vitamine, minerale, fără păr ud și cu o haină călduroasă în plus. Nu trebuie să ai 72 de ani să răcești". Jupp a pățit-o și a stat 5 zile la pat, ratând prima repriză cu Schalke din etapa trecută: "M-am pus să dorm la 16:15 și m-am trezit abia puțin după ora 19. Trecuseră deja 35 de minute din meci. Probabil că am o conștiință proastă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează