INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Atac devastator din Scoția la Hagi jr: „Ianis n-a dat randament cu niciun antrenor! Prestațiile lui din Spania s-au situat la limita de jos”

Ianis Hagi // foto: Imago Images
Ianis Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 17:23 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 18:12

Ianis Hagi (25 de ani) are șanse infime să rămână la Rangers, după ce nu și-a câștigat un loc de titular la Alaves. 

Evoluțiile nesatisfăcătoare la Alaves ale lui Ianis Hagi nu scapă presei scoțiene, ce nu scapă niciun prilej ca să-l critice. Agenția Ibrox Noise susține că, și după ce va reveni în urma împrumutul în LaLiga, extrema română nu va mai primi vreo șansă și va pleca iar de la Rangers:

„Pur și simplu nu a dat randament cu niciun antrenor, iar dacă se va putea rezolva un transfer cu echipa spaniolă, ambele cluburi vor fi mulțumite, dar și jucătorul".

Adrian Mutu, criticat de un fost fotbalist, după despărțirea de Neftci: „I-am văzut valoarea”
NEFTCI BAKU
Adrian Mutu, criticat de un fost fotbalist, după despărțirea de Neftci: „I-am văzut valoarea”

Ianis are doar două goluri și un assist în 14 meciuri!

Sursa citată explică și de ce „tricolorul" nu va avea viitor pe Ibrox Park: „Prestațiile din Spania s-au situat la limita de jos. Ianis a livrat numai un assist în 14 meciuri și două goluri în Cupa Spaniei împotriva unui adversar din ligile inferioare. Dacă Rangers ar aduce un conducător de joc cu asemenea cifre, suporterii ar avea motive să fie extrem de îngrijorați".

Rangers i-a dat tricoul cu 7 pe spate unui jucător împrumutat

Jurnaliștii scoțieni consideră că clubul din Glasgow nu l-a tratat corespunzător și i-a dat altuia tricoul cu 7 pe spate: „Nu putem zice că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, însă, de obicei, numărul unui jucător împrumutat este păstrat din respect, pur și simplu. Sincer, este ușor nepoliticos ceea ce a făcut Rangers față de Hagi.

Teoretic, Ianis va reveni în vară, când Fabio Silva, tot teoretic...., va reveni la Wolves. Deci oricum nu ar conta, întrucât românul ar urma să își primească înapoi tricoul".

Gheorghe Hagi: „Ianis are un drept divin să joace la Rangers"

Ibrox Noise mai dezvăluie alte trei motive pentru care Hagi jr nu mai are viitor la Rangers: „Tatăl său nu încetează să-l laude, aducând în discuție scuza accidentării, și crede că fiul său are un drept divin de a juca la Rangers. 

Ianis a făcut o mare greșeală când l-a atacat pe Michael Beale, dovedind lipsă de respect. Și, în fine, dar nu în ultimul rând, Hagi nu e jucător adus de noul manager Philippe Clement, care a refuzat să discute despre el".

99 de meciuria bifat Ianis Hagi în tricoul lui Glasgow Rangers, reușind 16 goluri și 21 de pase decisive în 5.753 de minute jucate

Citește și alte știri de fotbal internațional

Mircea Lucescu a spus NU » Ce l-a determinat să refuze oferta unei foste echipe
TURCIA
Mircea Lucescu a spus NU » Ce l-a determinat să refuze oferta unei foste echipe
Un star al Barcelonei, criticat dur de vicepreședintele federației. „Parcă la națională își trimite fratele geamăn mai puțin talentat!”
GERMANIA
Un star al Barcelonei, criticat dur de vicepreședintele federației. „Parcă la națională își trimite fratele geamăn mai puțin talentat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
Mondo
Mondo  •  30 Decembrie 2023, 21:26

Lasa ca plateste tati Hagi ceva bani pe la presa din Romania, Scotia, si Spania sa ne explice ca nimeni numai intelege fotbalul, altfel Ianis ar fi pe lista "Ballon D'Or". Ianis, purtator ilegal fotbalistic al numelui Hagi, nu are "skills" pt fotbalul modern: viteza, rezistenta, nu se apara. El poate sa bata doar cornere si nici pe alea prea bine.

niculaemoromete
niculaemoromete  •  30 Decembrie 2023, 15:29
Postat de marius1979 pe 29 Decembrie 2023, 20:47

Ianis a dat lovitura in viața personala cu Elena. Fata frumoasă și familie bogata. Îl doare la pălărie de fotbal, rangers sau alaves. La Farul are locul asigurat

Nu știu dacă tocmai la pălărie îl doare, dar da, viața personală l-a copleșit pe Ianis Hagi! Unde sunt zdravenii umeri de bărbătuș cu care s-a întors de la Fiorentina, a rămas doar bentița de gender neutral din ei... Peste vreo 2 ani când mahmureala iubirii se va fi risipit, poate, de undeva din Turcia, vom auzi totuși de urmașul lui Gică Hagi.

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  30 Decembrie 2023, 14:56
Postat de VanBasten1989 pe 29 Decembrie 2023, 18:20

Viitorul este Farul.

sau invers: Farul este Viitorul (lui).

Vezi toate comentariile (27)
Comentează