INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Atac fără menajamente la adresa lui Leo Messi: "Este marea minciună a fotbalului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 11:10

Francisco "Paco" Buyo, 60 de ani, fost portar la Sevilla și la Real Madrid, l-a atacat pe Lionel Messi, vedeta Barcelonei.

"Cei care spun că Messi e mai bun decât Cristiano Ronaldo greșesc foarte mult. Pentru ce îți trebuie să-l ai pe Messi? Să câștigi campionatul și Cupa Regelui? Jucătorii mari își arată valoarea câștigând UEFA Champions League, Campionatul Mondial sau Copa America.

Messi este marea minciună a fotbalului. Barcelona are jucători mari în jurul lui Messi. El nu e atât de decisiv precum credeți", a declarat Paco Buyo potrivit Mundo Deportivo.

12
trofee a câștigat Buyo la Real Madrid

32de trofee are Leo Messi cu Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Iunie 2018, 04:09

Pentru echipa de moderatori. sa aveti in vedere ca nu se procedeaza CORECT . NU toti sunt ingalbeniti automat dupa 10 lucruri care nu corespund politicii ziarului ! De exemplu eu care sunt anti REAL Madrid nu imi permit sa scriu ca aceasta echipa e ajutata de UEFA(asa cum a procedat John Lemon ( ca sunt constienti de ajutorul Uefa, in castigarea ultimelor trei CL?), ca asta ar insemna ca TREBUIE sa argumentez cum este ... pentru nenumarati "comentatori" de aici insa nu functioneaza asta ! DECI Doamna moderator si domnilor vreti dialog civilizat, CORECT, insa eu niciodata NU AM INJURAT PE NIMENI aici si nici nu am promovat instigare la ura la dezbinare, neintelegere sau la Razboi Civil(Doamne fereste!) Eu, am ce am cu un anume personaj sponsor principal al , de fapt Creditor principal al echipei 6 consoane !!! Si de asemenea consider ca DACA pe youtube apar filmulete cu si despre personajul amintit, ele sunt proba a ceea ce afirm la fel cum proba ziaristilor sunt afirmatiile personajelor intervievate . Consider de asemenea ca adevaratul motiv este critica mea la adresa celor care fac articole le incisive si pe care nu ii mai suspenda nimeni nici pentru atac la persoana si nici pentru ca nu folosesc - asa cum de altfel ar trebui s-o faca un adevarat jurnalist- o limba romaneasca lipsita de elementare greseli gramaticale !!!

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  04 Iunie 2018, 01:33

Iar despre maradona..e un pic fortata comparatia..maradona era mult mai tehnic..plus ca impotriva lui se juca mult mai dur..era faultat de 40 de ori pe repriza ca sa fie oprit..acum nimeni nu intra nici macar o data pe meci un pic mai tare la messi..de aia da zeci de goluri cu girona,levante si restul marilor echipe din la liga

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  04 Iunie 2018, 01:29

Degeaba va chinuiti cu totii sa il puneti inca pe messi langa ronaldo ca valoare..intre ei e o mare diferenta..el a castigat cu barcelona cand erau xavi si iniesta la maxim..ei duceau echipa si primele 2 ligi le-au castigat cu eto'o care si el era extraterestru.se vede si la nationale..iniesta a castigat tot..messi nimic.pt fanii barcelonei ar trebui sa il compare pe iniesta cu ronaldo..nu pe messi

Vezi toate comentariile (31)
Comentează