INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Atac fără precedent al premierului Franței la adresa lui Benzema: ”Nu mai are ce căuta la națională!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 20:37

Scandalurile care l-au inconjurat pe Karim Benzema în ultima vreme par să ia amploare cu fiecare zi care trece. Ultimul atac la adresa atacantului lui Real Madrid vine chiar din partea premierului țării sale.

Manuel Valls, primul ministru din Hexagon, a declarat că Benzema nu mai are loc în naționala Franței, conform agenției AP.

După presupusul şantaj asupra lui Valbuena cu un filmuleț care-l surprinde pe acesta întreținînd relații sexuale, atacantul Realului a fost protagonistul unui alt gest extrem de controversat.

După intonarea imnului Franței pe Santiago Bernabeu, de la începutul El Clasico, Benzema nu a mai avut răbdare și a scuipat chiar în momentele ce au urmat cîntecului. Reacțiile nu au înîrziat să apară, majoritatea fiind extrem de acide la adresa atacantului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  02 Decembrie 2015, 22:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează