INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Atac frontal la Florentino Perez. „Real Madrid a mituit arbitrii înaintea Barcelonei!”

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 17:14 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 20:05

Invitat la postul radio RAC1, Jose Manuel Villarejo a dat asigurări că și Real Madrid ar fi vinovată de același „obicei” ca rivala catalană, însă nu ca în „cazul Negreira”, ci sub alte forme Reacția clubului blanco a venit a doua zi, președintele Florentino Perez anunțând că îl dă în judecată pe autorul acuzațiilor!

Scandalurile parcă se țin lanț în fotbalul spaniol. După „Cazul Negreira", cu Barcelona învinuită că a dat mită, în schimbul obținerii unor avantaje din partea arbitrilor, în colimator a intrat și rivala Real Madrid. 

Un fost comisar în poliția spaniolă și în prezent om de afaceri, Jose Manuel Villarejo, a făcut dezvăluiri șocante la postul de radio RAC1. „Real a corupt arbitrii înaintea Barcelonei. Președintele Florentino Perez a întreprins diverse acțiuni, prin care a manipulat mai multe meciuri de fotbal. Același lucru, însă mult înaintea Barcelonei".

"Florentino Perez e imposibil de atins!"

Cel arestat și pus sub acuzare pentru corupție, procesul cu statul spaniol judecându-se din 2021 încoace, susține că șeful blanco nu poate fi vulnerabil. „E de neatins. Este imposbil să pui sub acuzare ceva care îl implică pe Don Florentino.

 Ar fi sinucidere curată să o faci. Florentino este intangibil, i-a luat locul lui Emilio Botiste și e recunoscut de toată Spania, Este un vox populi în țară, iar acest fapt este obiectiv. Toate aceste informații le-a aflat de la Alfredo Pérez Rubalcaba, fost ministru de Interne și bun prieten al lui Florentino Perez". Președintele clubului blanco a dat publictății un comunicat prin care anunță că-l va da în judecată pe Jose Manuel Villarejo.

"Acuzată de corupție în formă continuată"

Barcelona a plătit timp de 17 ani un șef al Comisiei Tehnice a Arbitrilor (o sumă totală de 7,5 milioane de euro), Parchetul acuzând clubul catalan de „corupție în formă continuată". Procurorii susțin că acei bani au fost folosiți pentru ca Barcelona să fie protejată! 

Suma amintită mai sus pe care Barca a plătit-o lui Jose Maria Enriquez Negreira, vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor, constituie infracțiune. Darea de mită presupune sancțiuni mai grave decât infracțiunea de corupție, pentru care Barcelona fusese cercetată până acum.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  04 Octombrie 2023, 11:47

Cei de la Barcelona sunt ramași in urma,ei mituind ca pe timpuri!Sa ia exemplu de la un makidon fara scrupule de la noi-care invârte politicienii pe degetul mic-ca pe matanii!„Omul”nostru specializat in cumparari și revânzari de terenuri intravilane,a fost mai deștept!El nu- l mai „miluiește” pe cel care taie și spânzura la Comisia Centrala a Arbitrilor-Deaconu pe numele lui!Nu!El l-a cumparat cu totul,ca pe o *** și l-a„plantat”vice la CCA-ca sa-i delege numai arbitri„baieți buni”-sub amenințarea ca altfel va fi inlocuit cu altul mai„deștept”!Dar are grija sa iși puna„cațeaua”(„fratele Mihai” cel obraznic) sa faca scandal in presa ca e...„furat”de arbitri”!!!Hoțul striga hoții!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează