INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Atac kamikaze în Somalia! Preşedintele Federaţiei şi cel al Comitetului Olimpic au fost ucişi

Teatrul Naţional din Somalia, la cîteva momente după atacul cu bomba
Teatrul Naţional din Somalia, la cîteva momente după atacul cu bomba

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 18:55

Un atac kamikaze a avut loc astăzi la Teatrul Naţional din Somalia. Preşedintele federaţiei de fotbal, Said Mohamed Nur, şi preşedintele comitetului olimpic somalez, Aden Yabarow Wiish, se află printre victimele acestui atac, potrivit presei internaţionale.

Atacul a fost declanşat de o femeie kamikaze la un eveniment găzduit de Teatrul Naţional la care au participat mai multe personalităţi din Somalia. Printre acestea se afla şi premierul Abdiweli Mohamed Ali, însă acesta nu a fost rănit în timpul atacului.

Din primele informaţii apărute în presă reiese că au decedat patru persoane, printre acestea numărîndu-se preşedintele Federaţiei de fotbal şi şeful Comitetul olimpic.

Teatrul Naţional din Somalia a fost închis în urmă cu 20 de ani ca urmare a deselor atentate din timpul războilui civil. A fost redeschis în urmă cu o lună, însă, după atentatul de astăzi, este foarte probabil să fie închis din nou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
as81
as81  •  05 Aprilie 2012, 00:07
Postat de anne pe 04 Aprilie 2012, 22:11

Cum poti sa-ti pui poza cu ofiter wermacht si sa tii cu Dinamo. Daca wermwchtul castiga razboiul, rusii nu intrau in romania, dinamo si steaua nu exista, iar......o parte din bucurestenii de azi.....

Nu vreau sa-ti tin o lectie de istorie , dar deductia ta este una simplista , alb sau negru , bun sau rau . In primul rand nu uniforma wehrmachtului este cea mai importanta, ci omul , respectiv FIELD MARSHAL ERWIN ROMMEL ,de care poate ai mai auzit cate ceva !!! Daca Germania ar fi castigat razboiul , Romania in calitate de aliat ar fi scapat de atatia ani de comunism si granitele tarii ar fi fost altele .Cat despre DINAMO , asa a fost sa fie , SUNT CAINE PANA LA MOARTE !!!Pe aceeasi deductie si tu nu mai scriai acum DACA parintii tai nu s-ar fi cunoscut !!! SIEG HEIL !!!

anne
anne  •  04 Aprilie 2012, 22:11
Postat de as81 pe 04 Aprilie 2012, 19:41

O IDEE BUNA , ASA AM SCAPA DE SANDU SI DRAGOMIR !!!

Cum poti sa-ti pui poza cu ofiter wermacht si sa tii cu Dinamo. Daca wermwchtul castiga razboiul, rusii nu intrau in romania, dinamo si steaua nu exista, iar......o parte din bucurestenii de azi.....

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Aprilie 2012, 21:43
Postat de perspico pe 04 Aprilie 2012, 19:55

La dracu', a gresit Federatia! Mititelule, i-ai dat coordonatele gresit...

Nu merita ca o femeie să se sacrifice pentru mitică et Co. Femeia este un dar al lui Dumnezeu care ne încântă ochii, trupul și sufletul. Pentru ăia e de ajuns un tomberon.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează