INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Radu Drăgușin, de la titular la Genoa la rezervă eternă la Tottenham / Foto: Imago
Radu Drăgușin, de la titular la Genoa la rezervă eternă la Tottenham / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 14:48 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 15:30

Transferul lui Radu Drăgușin (22 de ani) e contestat în presa londoneză, care a remarcat teama președintelui Daniel Levy de a încălca fair-play-ul financiar. „Ultima fereastră de transferuri a fost un adevărat eșec, pentru că toată lumea s-a speriat de regulile FFP și de depunctare și a vrut să respecte limita trasată”.

Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică
SPANIA
Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică

Nu a apucat să joace pentru The Spurs decât 30 de minute cu tot cu prelungiri de la mutarea de la Genoa și transferul său este criticat la Londra. Un analist de la Tottenham News consideră că achizițiile lui Timo Werner și Radu Drăgușin nu-și aveau rostul și că patronii clubului s-au temut să nu încalce fair-play-ul financiar, riscând o penalizare în clasament.

„Nimeni n-a riscat o deducere de puncte”

„Uitați-vă la ultima fereastră de transferuri! A fost, probabil, cea mai proastă fereastră de mercato pe care am avut-o vreodată. A fost un adevărat eșec, pentru că toată lumea este speriată de regulile FFP și toți au încercat să respecte linia de demarcație trasată de Ligă.

Nimeni n-a vrut o deducere de puncte ori alte probleme. Dar uitați-vă atent la Tottenham!. A decis s-aducă în ianuarie 2 jucători, Timo Werner, sub formă de împrumut, și Radu Drăgușin pentru o sumă importantă de bani. Ei au jucat puțin spre deloc", scrie Paul Robinson.

Drăgușin a intrat în trei finaluri de partidă!

De la transferul la echipa lui Ange Postecoglou, internaționalul român nu a reușit să bifeze prima titularizare și a prins doar finaluri de meci. În trei meciuri, Drăgușin are abia o oră în teren în tricoul echipei aflate pe locul al cincilea, la cinci puncte de ultima poziție de Liga Campionilor.

Își așteaptă rândul să confirme investiția de 31 de milioane de euro cu tot cu bonusuri. Mai norocos a fost însă Werner. Neamțul a aprofitat de plecarea lui Son la Cupa Asiei și a strâns șase prezențe, cu 427 de minute în Premier League și Cupa Angliei.

20de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt.de. Este cel mai valoros fotbalist român

Are pagină tehnico-tactică pe Coachesvoice

Deși managerul Ange Postecoglou l-a păstrat două jocuri la rând pe banca de rezerve pe Drăgușin, internaționalul român are parte de aprecieri în Anglia. Portalul coachesvoice.com i-a făcut lui Radu o pagină detaliată de prezentare în colaborare cu Wyscout, cunoscut portal de scouting, la rubrica Premier League player watch, disecându-i prestațiile de la Genoa.

Clasament Premier League

Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va juca titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că este în urma celorlalți
Florin Manea, agent Radu Drăgușin

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit
GRECIA
Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
TURCIA
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  26 Februarie 2024, 18:10
Postat de iar_locul_doi pe 26 Februarie 2024, 15:39

Are bah timp sa joace !! Este tanar !!!

Absolut! Iar pentru ciobănași, viata in forbal începe la 30+, si unde? In Londongrad? Nem. In Saudi, bre, in Saudi. Tu știi ce Mall-uri are ăia...? O cariera ergonomică , întreruptă de un impresar sinistru.

gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2024, 17:08

ati uitat ca el isi asteapta randull.. de asta a-ti auzit?

demostene1
demostene1  •  26 Februarie 2024, 16:54

Nu ziceau toți ca merge la Tottenham sa joace titular? Sau poate ca impresarul lui și-a luat comisionul pe care Bayern nu a vrut să îl plătească? Cum sunt mai bine? Rezerva la Tottenham sau rezervă la Bayern Munchen?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează