INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Atac violent la Guardiola: "Nu va rămâne în istorie, a fost un eșec!"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 13:29

Fostul atacant al lui Bayern, croatul Ivica Olici, l-a criticat pe Pep Guardiola și consideră mandatul acestuia pe banca bavarezilor drept un eșec.

Bayern Munchen a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, pentru al treilea an la rând, după ce a fost eliminată de Atletico Madrid (scor 2-2 la general), iar Pep Guardiola va părăsi gruparea germană în această vară fără să fi reușit să câștige un trofeu european. 

"Guardiola a fost eliminat din semifinalele Ligii Campionilor pentru trei ani la rând, iar după standardele lui Bayern, acesta este un eșec. Poate cei de la Bayern vor spune că a câștigat o mulțime de trofee interne, dar având în vedere forța clubului, acesta este un succes care ar trebui să le fie garantat.

Da, Atletico practică un fotbal destructiv, dar au știut exact ce au vrut, iar în acest joc de șah Simeone a făcut toate mutările potrivite.

Guardiola a rămas la filosofia sa și a eșuat în a aduce un trofeu european, chiar dacă a trebui să se confrunte cu foarte multe așteptări încă de la început. A venit după Heynckes, care a câștigat tot, de aceea Guardiola ar fi putut doar să-i repete succesul. Dar nu a făcut asta și nu va rămâne în istorie", a declarat Olici pentru publicația croată Sportske Novosti.

Bayern a cucerit ultima oară Liga Campionilor în 2013, sub comanda lui Jupp Heynckes, după finala câștigată în fața Borussiei Dortmund, scor 2-1.

Guardiola a anunțat că o va antrena pe Manchester City din sezonul următor, iar locul său va fi luat de italianul Carlo Ancelotti.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
whitecollar
whitecollar  •  07 Mai 2016, 05:48
Postat de polistul68 pe 06 Mai 2016, 16:01

Daca faci raportul investitii/rezultate, e un esec peroada Guardiola. Bayern tot timpul a cumparat jucatori ieftini, si-a crescut proprii juniori. Si mai tot timpul au avut rezultate. De la Guardiola se asepta mai mult, pt ca s-a investit foarte mult, lucru neobisnuit pt bayern. A cerut multi jucatori, a dat afara citiva jucatori, unii chiar emblematici ( Sweinsteinger), lucru care nu prea le-a placut suporterilor si conducatorilor. Apoi stilul de joc. E imposibil sa i pui pe nemti sa plimbe mingea aiurea.Uita-te la cifre. 700 de pase pe meci, 10 centrari, 5 suturi lapoarta, 3 goluri.... Ei sunt obisnuiti sa vina peste adversar si sa-l doboare, nu sa paseze la nesfirsit. Apoi, nemtii lupta pina in min 95, nu fac pasul inapoi. Un Costa sau un Alcantara, nu fac acest lucru, ei sunt mai...latini.

Realul sub Ancelotti a jucat frumos. Dominau cand trebuia sa domine si isi omorau adversarul prin contra-atac. La PSG a cam dat-o in bara, avut posibilitatea sa elimine Barca si parca le-a fost frica sa o faca...

yoz7777
yoz7777  •  06 Mai 2016, 16:18

...mai LUAU astia...

yoz7777
yoz7777  •  06 Mai 2016, 16:17

Ba va ramane in istorie ca un esec - antrenorul care a stricat o super echipa. Numai ca pe astia de la Bayern chiar nu-i inteleg, l-au adus pe Pep care omoara jocul prin pase, iar dupa ce scapa de el aduc un antrenor care omoara jocul punct. La Bayern trebuie un antrenor cu un joc pozitiv, gen Klopp, nu italieni care stiu sa se inchida... sau mai rau, specialul care nu joaca fotbal, ci antifotbal. Daca ramanea Jupp, mai lua astia UCL macar o data.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează