INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Atacant din La Liga, condamnat la închisoare pentru că a condus în stare de ebrietate

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 11:55

Sergio Ezequiel Araujo, 24 de ani, a fost condamnat la 9 luni de închisoare după ce la sfârșitul lunii septembrie a fost prins băut la volan.

Atacantul lui Las Palmas a refuzat atunci să sufle în fiolă la cererea poliției, iar permisul său a fost suspendat pentru doi ani.

La doar două zile după ce marcase golul egalizator în remiza obținută de Las Palmas împotriva lui Real Madrid, scor 2-2, Araujo, fost junior la Boca Juniors, a fost tras pe dreapta de către o patrulă a poliției din orașul Ingenio, fiind găsit în stare de ebrietate la volan.

După judecarea cazului, atacantul argentinian a fost pedepsit cu 9 luni de închisoare. Este, totuși, puțin probabil ca Araujo să-și ispășească pedeapsa, riscând mai degrabă o condamnare cu suspendare, sentința fiind mai mică decât pragul de 2 ani.

Ajuns la Las Palmas în 2014 sub formă de împrumut de la Boca Juniors, Araujo a fost unul dintre oamenii de bază care au pus umărul la promovarea în Primera Division. A rămas apoi la echipa din Insulele Canare, iar președintele clubului, Miguel Angel Ramirez a confirmat faptul că incidentul lui Araujo nu va afecta contractul acestuia cu Las Palmas.

2agoluri în 10 partide a marcat Sergio Araujo în acest campionat pentru Las Palmas

sursa: fourfourtwo.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează