INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Insulte şi nervi la marginea terenului în Atalanta - Bologna » Cuvinte greu de reprodus, adresate de Mihajlovic omologului său

Mihajlovic şi Gasperini nu s-au menajat deloc în duelul de pe marginea terenului // foto: Guliver/gettyimages
Mihajlovic şi Gasperini nu s-au menajat deloc în duelul de pe marginea terenului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 17:38 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 17:59

Gian Piero Gasperini (62 de ani) a avut conflict aprins cu Sinisa Mihajlovic (51) în Atalanta - Bologna 1-0, fiind eliminat. „Vorbeşte cu ai tăi şi nu mă călca pe ouă. Să te f**!”, a răbufnit sârbul, provocat de antrenorul gazdelor.

Atalanta îşi continuă parcursul nemaipomenit cu un succes scurt, 1-0 cu Bologna, dar şi-a pierdut antrenorul pentru duelul cu Milan. Gian Piero Gasperini va fi suspendat pe „San Siro” ca urmare a conflictului verbal cu Sinişa Mihajlovic din minutul 36. 

Sârbul a scăpat cu un „galben”, dar antrenorul bergamasc a primit două şi a fost expulzat de arbitrul La Penna. „Toţi veniţi aici ca să faceţi circ! De ce mă dai afară?”, s-a înfuriat Gasp.

Luis Muriel, sezonul carierei!

Tehnicianul oaspeţilor a aprins scânteia şi l-a insultat, microfoanele televiziunii dezvăluind cuvintele aruncate spre banca Atalantei: „Du-te şi vorbeşte cu ai tăi şi nu mă călca pe ouă, să te f**!”. 

Eliminarea lui Gasperini a încins şi mai tare spiritele, rezervele şi cei din stafful nerazzurrilor ripostând, şi a fost nevoie şi de intervenţia arbitrului de rezervă, Maggioni, pentru a calma atmosfera. 

După pauză, Muriel (intrat în locul lui Pašalici), cu al 18-lea gol în acest campionat, a făcut diferenţa (63), într-un meci în care s-au mai dictat şase cartonaşe.

Fiecare îşi stabileşte regulile acasă, dar eu nu-mi permit să fac gestul lui cu degetul, nu cred că avea acel drept să ordone linişte pe banca mea. Iau foc atunci când nu sunt respectat - Sinişa Mihajlovic, antrenor Bologna

REZUMAT VIDEO Atalanta - Bologna 1-0

Citește mai multe știri despre Serie A:

Ibracadabra reloaded! Zlatan Ibrahimovic, meci de zile mari în Sassuolo - AC Milan

Răsturnare de situaţie la AC Milan, Pioli până în 2022. La revedere, Rangnick!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează