INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Atalanta - Milan 1-3 // VIDEO „Pistolarul” irezisibil! Piątek e mai tare ca Ronaldo! O legendă a Milanului îl compară cu Șevcenko

Piatek, Milan FOTO: facebook.com/ACMilan
Piatek, Milan FOTO: facebook.com/ACMilan

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 09:57

Krzysztof Piątek, noul bombardier rossonero, marchează la fiecare 53 de minute. Cristiano a reușit un gol la 126 de minute.

Ce inspirație la Milan să-l schimbe pe Gonzalo Higuaín cu Krzysztof Piątek. Argentinianul a marcat doar de opt ori în 22 de meciuri jucate într-o jumătate de an. Polonezul, fostul coleg al lui Ionuț Radu la Genoa, e o mașină de goluri. Și, cu el în echipă, rossonerii sunt invincibili.

Șase goluri în cinci meciuri

Sâmbătă, contra Atalantei, "diavolul" a fost condus, dar "dubla" noului bombardier i-a mai oferit o victorie lui Gattuso. Șase goluri în 5 meciuri de Serie A și Cupa Italiei. Șase goluri în 317 minute. O reușită la fiecare 53 de minute. "Pistolarul" perfect.

În total, și cu jocurile de la Genoa, Piątek are 25 de goluri în 26 de partide în acest sezon, având un gol la 84 de minute. L-a depășit cu mult pe Cristiano Ronaldo. Cu 21 de reușite în 2.656 de minute, portughezul a punctat la fiecare 126 de minute.

35.000.000 €a plătit Milan pentru a-l achiziționa pe Piątek de la Genoa luna trecută

"Piątek a făcut deja lucruri incredibile. E un băiat care seamănă atât de mult cu Șevcenko. Are o foame de gol nestăvilită"
Paolo Maldini, director AC Milan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10216694220861842
Daniel Glavan  •  17 Februarie 2019, 13:14

Milan,chiar avea nevoie de un atacant(Ne vedeta),care sa joace fotbal,și acum sunt fericit ca Piatek,face minuni pentru echipa! Milan este pe drumul cel bun și începe sa arate ca Milanul care mi-a marcat pozitiv copilăria. Sper in câțiva ani,sa pună capăt dominației necinstite a lui Juventus. Forza Milan!!!❤️

Vezi toate comentariile (1)
Comentează