INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Atenție, Bayern! PSG a pus pe lista priorităților în mercato un jucător cu care bavarezii negociază de o lună fără succes

Harry Kane/ foto: Imago Images
Harry Kane/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 16:11 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 16:11

Harry Kane (29 de ani) este dorit de noul antrenor Luis Enrique, care vrea să fie pregătit în situația în care Kylian Mbappe va fi vândut în această vară. Parizienii ar putea licita și dincolo de 100 de milioane de euro pentru căpitanul naționalei Angliei.

Foiletonul Harry Kane e pe cale să ia o întorsătură neașteptată. Unul dintre cei mai curtați atacanți din ultima vreme ar putea avea o altă destinație de transfer decât cea sperată de Bayern. Harry Kane a devenit o șintă și pentru o altă putere a Europei. Potrivit The Sun, golgheterul lui Tottenham se află în fruntea listei de priorități alcătuită de Luis Enrique. 

Noul antrenor spaniol nu vrea să fie prins descoperit în eventualitatea că Kylian Mbappe va fi vândut în această vară. Astfel, PSG se pregătește să facă o primă ofertă pentru căpitanul naționalei Angliei, una care să fie mai aproape de pretențiile celor de la The Spurs.

Nicolae Păun a semnat un contract pe 4 sezoane
ACORD
Nicolae Păun a semnat un contract pe 4 sezoane

Tottenham cere peste 100 de milioane pentru Harry Kane

Campioana Germaniei s-a oprit, cu a doua propunere, la 93 de milioane de euro, în timp ce Daniel Levy nu discută sub prețul de 100 de milioane de lire sterline (116 milioane de euro). Bani pe care Parisul ar putea să-i pună pe masa tratativelor fără nicio problemă. 

Președintele Nasser Al-Khelaifi a discutat deja cu reprezentanții lui Mbappe, scrie The Sun, care dezvăluie că lui Kane i s-a pregătit un contract până în 2028, cu un salariu de 13,5 milioane de euro anual. Fratele lui Harry, Charlie, a fost la Paris să discute despre detalile mutării. PSG ar putea scădea suma cash de bani prin includerea în transfer a lui Fabian Ruiz.

Același The Sun dezvăluie și ceea ce are în plan Daniel Levy. Un nou acord cu un salariu amețitor, care l-ar face al doilea cel mai bine plătit jucător din Premier League. E vorba despre o mărire substanțială a salariului său până la 400.000 de lire sterline anual (24,5 milioane de euro). Pe lângă asta, va fi și prima discuție pe care Kane o va avea cu noul manager Ange Postecoglou, care va căuta să-l convingă să rămână.

Citește și: 

I-a ridicat în picioare pe coreeni » Discursul lui Dan Petrescu din vestiar e VIRAL

Veste-ȘOC pentru campioana Superligii! UEFA pregătește o schimbare majoră în regulamentele cupelor europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează