INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - REAL MADRID 0-1

ATHLETIC BILBAO - REAL MADRID 0-1 » Echipa lui Zidane, tot mai aproape de titlul în La Liga! Sergio Ramos a marcat din nou

FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 16:50 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 16:56

Real Madrid, liderul din Spania, a câștigat pe terenul lui Athletic Bilbao, locul 8, scor 1-0, și este tot mai aproape de titlul de campioană.

 Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1

Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți. În minutul patru, madrilenii au avut o dublă ocazie: șutul lui Asensio, din lovitură liberă a fost respins de portar, iar Benzema a reluat slab, cu capul. La faza imediat următoare, Inaki Williams a șutat într-un advesar.

După ce Rodrygo a reluat puțin cu capul peste (22), același Inaki Williams a pătruns pe partea dreaptă și a șutat violent, mingea ducându-se puțin peste poartă. Repriza s-a încheiat cu ratarea lui Benzema, care a reluat cu capul, puțin pe lângă poartă.

Repriza a doua a continuat la fel ca prima, iar diferența s-a făcut în minutul 72. Marcelo a fost faultat în careu, iar Sergio Ramas a marcat fără emoții din penalty.

FOTO. Imagini spectaculoase din Athletic Bilbao - Real Madrid

+6 FOTO

Până la final, Bilbao a căutat golul egalizator, dar nu a putut să-l învingă pe Courtouis, ]n timp ce Real Madrid s-a mulțumit cu păstrarea avantajului.

10 goluriare Sergio Ramos în acest sezon din La Liga

Cu patru etape înainte de final, Real Madrid este lider, 77 de puncte în 34 de meciuri. De partea cealaltă, Bilbao este pe 8, cu 48 de puncte, și luptă cu Real Sociedad (locul 7) și Valencia (9) pentru locul 7, ultimul care duce în Europa League.

Athetic Bilbao - Real Madrid, echipe de start:

Athletic Bilbao: Unai Simon- Capa, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri - Muniain, Dani García, Unai López, Córdoba - Williams, Raúl García
Rezerve: Herrerin, Balenziaga, De Marcos, Ibai, Kodro, Larrazabal, Lekue, Nunez, Sancet, San Jose, Vesga, Villalibre
Antrenor: Garcia Garitano

Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Marcelo - Casemiro, Modric, Valverde - Asensio, Benzema, Rodrygo
Rezerve: Areola, Altube, Isco, Bale, Diaz, Mariano, Javi Hernandez, Jovic, Kroos, Lucas, Mendy, Vinicius
Antrenor: Zinedine Zidane

+6 FOTO

Real Madrid este într-o formă perfectă, câștigând toate meciurile de la reluarea sezonului, în timp ce Bilbao este neînvinsă de patru meciuri pe teren propriu. Mai mult, madirlenii nu au câștigat în ultimele două deplasări în Țara Bascilor.

Citește mai multe știri din La Liga: 

Real Madrid și-a făcut strategia » Cum vrea Florentino Perez să facă rost de 200 de milioane de euro în vară: 5 jucători sunt OUT!

Antrenorul Barcelonei șochează: „Ăsta e circul în care trăim” + Ce spune despre posibila plecare a lui Messi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  05 Iulie 2020, 17:43

Sa fim seriosi. Realul, cu toate slabiciunile lui, merita titlul mult mai mult decat Barca vedetistilor de nimic, in frunte cu Messi si cu stersul de Chichesetien

lionforever
lionforever  •  05 Iulie 2020, 16:41

Etapa trecută la 0-0 la faultul din careu făcut de fundasul dreapta al madridului aia din camera VAR dormeau.

389480547918592
Olteanu Marian  •  05 Iulie 2020, 16:39

*** astia de la Digi ma scot din sarite cu reclamele in timpul jocului. Singura televiziune -serioasa -din lume care face asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează