CAMPIONATE  ·  ATLETICO - BARCELONA 0-1

ATLETICO - BARCELONA 0-1 // Antoine Griezmann, victima unor atacuri MURDARE: șobolani și „Mori, Griezmann!” + Messi, luat la țintă cu o umbrelă

Articol de — Luni, 02 Decembrie

Antoine Griezmann, atacantul francez al Barcelonei, cel care a jucat cinci ani la Atlético, a fost primit cu un cor de fluierături. Și un mesaj dur: „Ai vrut să-ți faci un nume, dar ai uitat să fii om”. 

Nu se aștepta Antoine Griezmann să fie întâmpinat cu aplauze pe „Wanda Metropolitano”, după tot scandalul de astă-vară. Dar probabil că, după ce a fost liderul lui Atlético, spera să nu fie atacat, insultat, amenințat. A fost! 

Nici nu începuse meciul și ultrașii madrileni i-au arătat francezului ce mai înseamnă pentru ei. Au pus șobolani de pluș pe placheta cu numele său de la arenă. Îl consideră un „trădător”.

 Când poza sa a fost proiectată pe tabelă, tot stadionul l-a fluierat. La fel, după prima atingere de balon. Potrivit Marca, în tribune s-a auzit un „Mori, Griezmann!”. 

Iar în repriza a doua, fanii „colchoneros” au întins un banner pe care scria: "Ai vrut să-ți faci un nume, dar ai uitat să fii om”. Până la urmă, Barcelona a învins. Chiar dacă Griezmann nu a înscris. 

257 de meciuria jucat Griezmann în cinci ani la Atlético

133 de goluria marcat francezul pentru Atletico

Umbrelă pe post de proiectil 

Spaniolii aruncă pe teren cu tot felul de obiecte neașteptate. Pe „Camp Nou”, fanii catalani au vrut să-l lovească pe Figo cu portocale, sticle, brichete, telefoane mobile. Și chiar cu un cap de porc. 

Totul s-a întâmplat pe 21 octombrie 2000, când portughezul a jucat împotriva Barcelonei după transferul la Real. A fost numit „trădător”, „Iuda”, „gunoi„ și „mercenar”. Duminică, suporterii lui Atlético au folosit o umbrelă ca pe un proiectil. Arbitrul Mateu Lahoz a cules-o din iarbă. 

Rezumat Atletico Madrid - Barcelona 0-1:

Vezi și: 

ATLETICO - BARCELONA 0-1 // Leo Messi de Aur » Adversarii se înclină în fața lui: „De aceea e cel mai bun” + caricatură senzațională: Barça cu el și fără el

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Dragoș Pătraru, atac dur la adresa Gabrielei Firea: 'Ai ditamai...'

Libertatea

Comentarii (2)

Adrian Constantin Sendroiu  •  02 Decembrie 2019, 20:38

norocul celor de la Atletico e ca Messi si Griezmann nu sunt negri sau unguri ca le-ar fi fost suspendat terenul 10 ani, asa nu patesc nimic

ishhhhhhhh  •  02 Decembrie 2019, 13:41

Fotbalul, sportul cu cei mai aprigi si mai dezgustatori "suporteri".

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:00 Handbal F, CM 2019

Cuba - Slovenia

Digi 1, Look Plus
08:00 Handbal F, CM 2019

Congo - China

Digi 2
11:00 Handbal F, CM 2019

Serbia - Olanda

Digi 1, Look Plus
11:00 Handbal F, CM 2019

Japonia - Rusia

Digi 2
13:30 Handbal F, CM 2019

Norvegia - Angola

Digi 1, Look Plus
13:30 Handbal F, CM 2019

Suedia - Argentina

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Cupa Italiei

Cagliari - Sampdoria

Look Sport
Program TV complet

Liga 1