INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 0-1

Un jucător de la Atletico Madrid, revoltat după meciul cu Barcelona: „Nu înțeleg de ce am început așa. Am intrat cu frică” » Concluziile lui Simone și Xavi

FOTO: Imago +21   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 08:12 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 09:37

Barcelona s-a impus cu greu pe terenul lui Atletico Madrid, 1-0, în etapa a 16-a din La Liga, la capătul unui meci în care trupa lui Xavi a suferit în multe momente.

Atletico Madrid a început meciul într-o manieră defensivă, spre nemulțumirea portarului Jan Oblak, care la final a analizat prestația echipei sale și a explicat unde s-a făcut diferența.

Final incredibil în AC Milan - AS Roma » Tătărușanu a primit două goluri după minutul 87
AC Milan - AS Roma
Final incredibil în AC Milan - AS Roma » Tătărușanu a primit două goluri după minutul 87

Jan Oblak, nemulțumit după Atletico Madrid- Barcelona

„Dacă simt că am iertat-o pe Barcelona? Da, cu siguranță. Am făcut un meci bun. În primele 25 de minute am început prost, dar după aceea am făcut un presing bun și am avut ocazii și șuturi la poartă. 

Nu înțeleg de ce am început așa, în ultimele meciuri am jucat bine. Asta ne-a costat mult. Sper să nu mai pățim asta și să jucăm cu încredere. Știm să jucăm fotbal, avem jucători buni. Trebuie să începem tare fiecare meci, nu după ce luăm gol.

La început, parcă eram altă echipă. Am intrat cu frâna trasă, cu teamă. Am așteptat ca Barcelona să ne facă să suferim și după aceea am reacționat. Nu trebuie să intrăm pe teren fără încredere sau cu frică, așa cum s-a întâmplat azi.

Ne-a lipsit norocul pentru a câștiga. Am făcut un meci bun și puteam marca”, a spus portarul sloven, potrivit Mundo Deportivo.

Diego Simeone: „Am pierdut 3 puncte”

După meci, Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, a declarat că echipa sa merita să câștige.

„Plec cu senzația că am pierdut 3 puncte importante. În primele 25 de minute Barcelona nu ne-a făcut să suferim, dar nu am avut personalitate când avem mingea. După aceea am făcut un meci perfect. Rămân cu cele 70 de minute care au fost foarte bune. 

În fiecare meci, o echipă intră cu încredere și joacă mai bine. Dar când nu am început să mai pierdem mingea, am jucat mai bine. E păcat că nu am marcat”, a spus tehnicianul argentinian.

Xavi, după Atletico Madrid - Barcelona 0-1: „Sunt 3 puncte de aur”

Și Xavi, antrenorul Barcelona, a recunoscut că echipa sa a suferit și a subliniat importanța victoriei.

Sunt 3 puncte de aur. Am profitat de ocazie. Am știut să suferim și să nu primim gol. Cu Espanyol meritam mai mult, azi, fără să jucăm la fel de bine, am luat cele 3 puncte. E o victorie de moral. Ne dă încredere pentru restul sezonului. Suntem capabili să câștigăm suferind. 

Nu am jucat excelent, dar am dat cu pumnul în masă și am arătat că putem concura pentru a câștiga campionatul. E o victorie importantă”, a spus Xavi.

VIDEO Rezumatul meciului Atletico Madrid - Barcelona 0-1

Clasamentul din La Liga

Citește și: 

Fabrizio Romano a dezvăluit supertransferul pregătit de Barcelona: „Primele discuții au avut loc deja”

Un fost internațional român de tineret s-a transferat în Portugalia: „Abia aștept să îmi arăt calitățile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează