INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LALIGA

EXCLUSIV Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova

Cristiano, la balon, într-un duel Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb
Cristiano, la balon, într-un duel Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb

Articol de - Publicat joi, 23 septembrie 2021 12:58 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 13:57

Cristiano da Silva Leite (28 de ani), fundașul stânga brazilian al celor de la Sheriff Tiraspol, este dorit în La Liga, de campioana Atletico Madrid. 

Sheriff Tiraspol este revelația sezonului în fotbalul european. Campioana Republicii Moldova s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor și a debutat cu o victorie, 2-0 împotriva lui Șahtior. Cluburi importante au pus ochii pe elevii ucraineanului Yuriy Vernydub.

Atletico Madrid îl vrea pe Cristiano de la Atletico Madrid

Primul care poate pleca este fundașul stânga brazilian Cristiano da Silva Leite. Atletico Madrid, campioana Spaniei, a intrat pe fir și vrea să îl transfere încă din această iarnă. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Sheriff Tiraspol speră să obțină o sumă record pentru fotbalul din Republica Moldova, undeva în jurul a 5 milioane de euro. Cristiano mai este dorit de PAOK și Olympiakos, granzii din Grecia.

Cristiano a evoluat doar la cluburi din Brazilia, înainte să ajungă la Sheriff, în 2017. În acest sezon a avut evoluții extrem de apreciate. Totul a culminat cu includerea în cea mai bună echipă a primei runde din Liga Campionilor, alături de fotbaliști precum Robert Lewandowski, Thibaut Courtois sau Leonardo Bonucci.

Conform site-ului de specialitate transfermark, cota lui Cristiano este de 600.000 de euro. 

Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova
Cristiano ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului moldovenesc

Cristiano, variantă pentru Diego Simeone la Atletico Madrid

La Atletico Madrid, Cristiano ar prinde suficiente minute. Campioana Spaniei are în acest moment un singur fundaș stânga veritabil în lot, pe brazilianul Renan Lodi.

Cum trupa antrenată de Diego Simeone este angrenată pe trei fronturi, campionat, Liga Campionilor și Cupa Spaniei, Cristiano ar avea șanse să prindă echipa.

VIDEO Rezumatul meciului Getafe - Atletico Madrid, scor 1-2: Luis Suarez, eroul campioanei Spaniei

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Conflict în Ucraina! Lucescu: „Lipsă de educație și respect”. De Zerbi: „N-avem nevoie de lecții de morală”

Cristiano Ronaldo, record de viteză la Manchester United » Valori incredibile la vârsta de 36 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează