INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

ATLETICO MADRID // Diego Simeone dă 55 de milioane pentru Rodrigo de la Valencia!

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 13:05

Atletico Madrid s-a înţeles cu Valencia şi Rodrigo Moreno, atacantul de 28 de ani, face azi vizita medicală la Madrid. Anunţul oficial va veni după ce Diego Simeone va scăpa de Kalinici şi de Correa, scrie cotidianul AS. 

Diego Simeone nu a încheiat campania de achiziţii. Doar cu câteva zile înaintea debutului în LaLiga, "Cholo" a mai reuşit o mutare, completând o vară în care lotul lui Atlético a suferit schimbări radicale.

Îl ia pe Rodrigo Moreno! Cotidianul AS anunţă că madrilenii s-au înţeles cu Valencia pentru suma de 55 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri în schimbul atacantului de 28 de ani, "liliecii" cedându-şi astfel cel mai bun jucător!

ATLETICO MADRID // Diego Simeone dă 55 de milioane pentru Rodrigo de la Valencia!

O ofertă de nerefuzat

Rodrigo s-a antrenat în această dimineaţă pentru ultima oară cu echipa lui Marcelino şi după-amiază va fi la Madrid, unde va efectua şi vizita medicală.

Valencia era iniţial reticentă în a-l vinde, dar patronul singaporez Peter Lim şi-a dat acceptul pentru tranzacţie datorită ofertei foarte tentante. 

Atlético nu va anunţa însă oficial transferul până când nu le va găsi o destinaţie altor doi atacanţi din lotul "plăpumarilor", Kalinici şi Correa.  

243,5 milioane de euroa cheltuit Atlético pentru achiziţii în această vară şi a vândut jucători de 311 milioane

52 de golurişi 30 de pase decisive are Rodrigo în 186 de meciuri jucate la Valencia. În ultimul sezon, a dat 15 goluri şi 10 assisturi în 51 de partide

30 de milioane de euroa plătit Valencia în 2015 pentru a-l lua pe Rodrigo de la Benfica. Cota sa de piaţă e 50 de milioane, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gigicoaste
gigicoaste  •  13 August 2019, 20:00

Sunteți siguri ca Simeone dă banii respectivi? :)) Nici hilari nu m-ai sunteți!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează