INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3 // Dezlănțuiți! Real Madrid o răpune pe Atletico după un meci FABULOS! „Galacticii” urcă pe locul 2 și pun presiune pe liderul Barcelona

Atletico Madrid - Real Madrid 1-3 // FOTO: Reuters +9   FOTO
Atletico Madrid - Real Madrid 1-3 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 19:14

Real Madrid și Atletico au oferit un recital spectaculos în derby-ul orașului Madrid, echipa lui Santiago Solari impunându-se cu 3-1, prima victorie pe Wanda Metropolitano, noul stadion al lui Atletico.

Click AICI pentru liveTEXT

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

Meciul a început spectaculos, iar Real a deschis scorul după doar 16 minute. Sergio Ramos s-a înălțat superb la centrarea lui Kroos din corner, a prelungit către Casemiro, care a finalizat superb, din foarfecă.

Avantajul Realului a durat doar 9 minute, starul Antoine Griezmann reușind să egaleze în minutul 25. Nu fără controverse, fiindcă Real a contestat intens golul francezului, venit după un ipotetic fault în atac comis de Correa asupra lui Vinicius. Sistemul VAR a validat însă golul, iar derby-ul de pe Wanda Metropolitano a explodat din acel moment.

Mereu pragmatice în duelurile directe, Atletico și Real au mizat totul pe cartea atacului, conștiente că doar o victorie le-ar putea menține în apropiere de Barcelona.

Real a preluat conducerea până la pauză, tot sistemul VAR fiind cel care a validat decizia arbitrului de a acorda penalty pentru Real. Sergio Ramos a transformat impecabil, iar echipa lui Solari a intrat în avantaj la pauză.

Morata aproape de revanșă

Atletico Madrid a început furibund repriza secundă și s-a aruncat în atac, Realul fiind salvat în nenumărate rânduri de paradele lui Thibaut Courtois, dar și de VAR, care a anulat în mod corect reușita lui Alvaro Morata, care reușise să egaleze la doi la 10 minute după pauză.

Până la final a înscris tot Real Madrid, în minutul 74, prin nou-intratul Gareth Bale. Galezul a fost lansat excelent în adâncime și a arătat că e în continuare un jucător important al Europei, finalizând impecabil din interiorul careului.

real madrid +10 FOTO

Victorie pentru Real Madrid, care continuă forma bună din ultimele săptămâni. Madrilenii au acumulat 45 de puncte și se află acum la doar 5 lungimi de liderul Barcelona. Catalanii au însă un meci mai puțin, urmând să joace duminică în deplasare cu Athletic Bilbao.

Atletico Madrid - Real Madrid 1-3
Au marcat: Griezmann '25 / Casemiro '16, S. Ramos '42 p, G. Bale '74

*Thomas, jucătorul gazdelor, a fost eliminat în minutul 80 după ce primit al doilea „galben”

ECHIPE DE START:

Atletico Madrid: Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Lucas Hernandez - Correa, Saul, Thomas, Lemar - Morata, Griezmann
Rezerve:
Adan, Filipe Luis, Juanfran, Rodrigo, Vitolo, Kalinic, Mollejo
Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon -  Modric, Casemiro, Kroos - Lucas, Benzema, Vinicius
Rezerve: Navas, Nacho, Marcelo, Ceballos, Bale, Asensio, Mariano
Antrenor: Santiago Solari

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Februarie 2019, 19:30

Atletico și complexul Real!:)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2019, 18:57

in sfarsit cartonas rosu la brutele astea antifotbal.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2019, 18:51

Baaaaaaaaaaaaaaaaale !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează