INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Au ieșit la iveală detalii ascunse în ultimele două decenii » Motivul pentru care Jupp Heynckes a fost dat afară de Real Madrid: „Sunt niște fii de târfă!”

Jupp Heynckes, 73 de ani, a câștigat cu Real Supercupa Spaniei 1997 și Liga Campionilor 1998
Jupp Heynckes, 73 de ani, a câștigat cu Real Supercupa Spaniei 1997 și Liga Campionilor 1998

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 10:01

Lorenzo Sanz, fostul președinte al Realului, a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Jupp Heynckes de la Madrid în 1998, în ciuda triumfului din Liga Campionilor.

A fost bomba anului 1998. Deși tocmai câștigase Liga Campionilor, învingând-o în finală pe Juventus (1-0, gol Mijatovic), Real Madrid a renunțat total neașteptat la serviciile antrenorului Jupp Heynckes

Explicația oferită la vremea respectivă? Ratarea titlului în Primera Division.

Deunăzi însă, președintele de atunci al Realului, Lorenzo Sanz, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la serviciile lui Don Jupp. Iar acuzațiile sunt grave! Invitat într-o emisiune TV, "Idolos", Sanz a povestit: "Într-o seară, înaintea meciului cu Juve, Jupp m-a sunat și mi-a spus «Sunt la pământ. Nu mai pot ține în frâu vestiarul. Sunt niște fii de târfă»".

Heynckes lucra la vremea respectivă cu vedete precum Roberto Carlos, Hierro, Redondo, Raul, Mijatovici, Suker, Guti, Morientes, Ze Roberto și Karembeu.

Contactat de tabloidul german Bild pentru a comenta acuzațiile ce i se aduc, antrenorul care a făcut-o și pe Bayern campioana Europei, în 2013, a fost extrem de surprins: "Așa ceva eu chiar nu pot să comentez!"

e locul pe care Real a încheiat sezonul 1997-1998 în Spania

32 de anierau, în 1998, de când madrilenii nu mai câștigaseră Liga Campionilor

11 trofeea cucerit Heynckes în cariera de antrenor, cu Bayern (9) și cu Real (2)

Vezi și: Andrei Niculescu comentează momentele încinse ale weekend-ului » Sarri vs. Kepa, Bale vs. Vazquez: „Capricii de jucători și destine de antrenori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează