INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Au vorbit gafeurii » Trei jucători ai Barcelonei și-au recunoscut prestația dezastruoasă după 3-4 cu Celta Vigo

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 15:18

Barcelona a fost învinsă surprinzător de Celta Vigo, 3-4, după ce la pauză scorul a fost 0-3.

Catalanii au avut o prestație foarte slabă, iar Ter Stegen, Mathieu și Sergio Busquets s-au întrecut în gafe. La finalul partidei, jucătorii și antrenorul Luis Enrique au vorbit despre meci și s-au declarat vinovați.

"Toată lumea a văzut că a fost vina mea. Îmi pare rău. Dacă nu era gafa mea, puteam câștiga. Am luptat până la final. În prima parte nu a fost totul perfect, dar în a doua am jucat mult mai bine", a spus portarul Marc Andre Ter Stegen.

"Eu sunt unul dintre vinovații de această înfrângere. Este clar că nu a fost una dintre cele mai bune partide făcute de mine. Greșelile din centru terenului se pedepsesc. Trebuie să muncesc mai mult și să fiu mai bun pentru ca echipa să câștige", a spus și Sergio Busquets.

"În prima repriză nu am câștigat niciun duel individual, nu am controlat partida și nu am avut fluididate. În a doua repriză am început să fim mai preciși, am anticipat jocul mai bine, dar eroare lui Ter Stegen ne-a omorât. Un portar de la Barcelona trebuie să își asume riscuri.

Nu vreau să vorbesc aici despre erorile personale. Toți suntem vinovați, iar eu sunt principalul vinovat. Eu sunt primul care trebuie să fie mai bun", a declarat și antrenorul Luis Enrique.

După 7 etape, Barcelona este pe locul 4, cu 13 puncte, cu două mai puțin decât liderul Real Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează