INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Aubameyang lovește din nou » A fost exclus din lotul Borussiei Dortmund! "Crede că e de neatins"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 10:15

Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul Borussiei Dortmund, a fost exclus din lot de antrenorul Peter Bosz înaintea meciului de campionat cu Stuttgart. Clubul a anunțat că decizia a fost luată din motive disciplinare. 

Aubameyang nu s-a aflat printre jucătorii care au călătorit la Stuttgart înaintea meciului de vineri, iar clubul a anunțat că acesta nu face parte din lot, fără a oferi detalii legate de excluderea sa.

Ziariștii de la WAZ citează însă surse din interiorul clubului și susțin că Aubameyang a întârziat la antrenamente în numeroase rânduri, a părut fără chef în timpul ședințelor de pregătire și se consideră "de neatins".

Totuși, fotbalistul de 28 de ani susține că nu a întârziat la antrenament și că nu înțelege motivele pentru care a fost exclus.

"Nu am întârziat la antrenament. După călătoria mea la Milano am înțeles motivul pentru care am fost suspendat, pentru că am ignorat regulamentul la acel moment. De această dată chiar nu pot înțelege motivul", a spus Aubameyang conform Bild.

Nu este prima abatere de acest gen a lui Aubameyang. Fostul tehnician, Thomas Tuchel, l-a exlcus din lot pe gabonez anul trecut, înaintea meciului de Liga Campionilor cu Sporting Lisabona. Aubameynag a încălcat regulamentul de ordine interioară la acel moment și a plecat într-o călătorie la Milano, pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten.

După un start excelent de sezon, în care a marcat de 15 ori în doar 12 meciuri, Aubameyang a ajuns la 476 de minute fără gol marcat. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează