INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Pierre-Emerick Aubameyang, mesaj de adio pentru fanii lui Arsenal după transferul la Barcelona

Pierre-Emerick Aubameyang/ foto:gettyimages
Pierre-Emerick Aubameyang/ foto:gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 11:29 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 12:33

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) s-a transferat în această iarnă de la Arsenal Londra la FC Barcelona. Fostul căpitan al „tunarilor” și-a luat rămas bun de la fanii londonezi printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Atacantul nu mai jucase pentru Arsenal din decembrie, după ce antrenorul Mikel Arteta l-a scos din lot pe motive disciplinare.

Aubameyang, mesaj pentru fanii lui Arsenal

Fostul căpitan al „tunarilor” și-a exprimat regretul pentru modul în care a părăsit echipa printr-un mesaj postat pe instagram: „Pentru fanii lui Arsenal, vă mulțumesc pentru faptul că m-ați făcut să mă simt ca acasă în Londra în ultimii 4 ani.

Am trecut prin bune și prin rele împreună, iar suportul vostru a însemnat totul pentru mine. Am avut șansa să câștig trofee și să fiu căpitanul căpitanul acestui club, iar aceste lucruri vor rămâne mereu în inima mea.

Salariu la nivel de Liga 1! Suma incredibilă pe care o va primi Aubameyang la Barcelona
MERCATO
Salariu la nivel de Liga 1! Suma incredibilă pe care o va primi Aubameyang la Barcelona

Am încercat mereu să dau 100% pentru acest club, de aceea este atât de greu să plec fără să îmi iau rămas bun așa cum se cuvine. Acesta este fotbalul. Sunt trist că nu mi-am putut ajuta colegii în ultimele săptămâni, dar le doresc jucătorilor și fanilor tot binele din lume și să aibă succes în anii următori. Cu dragoste, Auba”.

Aubameyang nu a mai jucat de o lună

Intrat în dizgrațiile antrenorului Mikel Arteta, Aubameyang nu a mai jucat pentru Arsenal din decembrie. Din cauza unor probleme disciplinare, gabonezul a fost scos din lotul echipei și i-a fost luată banderola de căpitan. Cu toate acestea, atacantul a fost convocat la naționala țării sale și a jucat într-un meci amical, 0-3 cu Burkina Faso, pe 2 ianuarie.

Aubameyang nu a jucat pentru Gabon la Cupa Africii pe Națiuni din această lună, deoarece i-au fost descoperite niște leziuni cardiace.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Două mari firme de echipament sportiv se bat pe Haaland! » Suma oferită e amețitoare!

Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează