INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

AUDIO Asta lipsea! Odă rap pentru Jose: ”Mourinho este Dumnezeu”

Mourinho s-a ales acum și cu o odă pe ritm de rap (foto: Reuters)
Mourinho s-a ales acum și cu o odă pe ritm de rap (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 14:32

Jose Mourinho a ajuns sursă de inspiraţie pînă şi pentru rapperi. DJ Nierder şi Doctor Felix, duetul spaniol ce formează grupul Kaspla Klan, şi-au unit forţele cu Ganote King pentru a-i compune o odă antrenorului Realului, în care povestesc în ritm de rap traseul acestuia de la FC Porto la Real Madrid. Titlul melodiei este ”Jose Mourinho es God” (”Jose Mourinho este Dumnezeu”). Versurile sînt un amestec de spaniolă şi engleză.

”De Porto a Chamartin/ Jose Mourinho es King/Deco, Maniche y Carvalho/Igual a Champions League”, sună una dintre strofe. Respectiv, ”De la Porto la Chamartin (fief-ul Realului)/Jose Mourinho e Rege/Deco, Maniche şi Carvalho/Egal Champions League”.
Există şi o referire la impresarul lui Jose: ”Jorge Mendes, el mejor of all amigos/Coentrao fucking ganga/Only 35 kilos”, cu trimitere la ce afacere s-a făcut prin transferul de 35 de milioane de euro.

În schimb, ”Valdano şi Raul sînt madrileni falşi”. Curios, Guardiola lipseşte dintre subiecţi. În concluzie? ”Madrid team macho/Asi es como nos gusta/Juanito y Camacho/” fiind garanţia că ”La Decima esta cerca con Mou en la batalla” (”A 10-a (Champions League) e aproape cu Mou în luptă”.

În mai 2011, Mourinho se alese cu o baladă după ce a repetat obsesiv întrebarea "de ce?" într-o conferinţă de presă. El a declarat după partida tur cu FC Barcelona din semifinalele Ligii că nu înţelege de ce Pepe a fost eliminat.
Vezi aici cîntecul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gentlegiant
gentlegiant  •  18 Aprilie 2012, 15:33

Numai o manea i se potrivea la fel de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează