INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

AUDIO VIRAL » Un mesaj incredibil pentru selecționerul Argentinei! "Islanda nu există, Croația are echipament din fața de masă! Cu Nigeria să-l odihnești pe Messi, că ni-l rup ăia! Suntem în optimi, prietenaș!"

Lionel Messi
foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 12:26

Messi, Higuain, Di Maria sau Dybala. Nu contează. Fanii Argentinei știu mai bine.

Echipa lui Jorge Sampaoli se află în grupa D la CM din Rusia, alături de Islanda, Croația și Nigeria.

Iar un audio postat de un fan haios face furori pe twitter. Iată sfaturile pentru selecționerul Sampaoli.

"Prietenașule, începe Mondialul. Știm deja toate adversarele, zilele în care jucăm, tot. Trebuie să ne concentrăm, să începem să studiem! Sampaoli, începe să studiezi!

Să-ți fie clar: primul adversar, Islanda. Nu există! Sunt 11 locuitori, atâta tot. Dacă se accidentează unul, joacă în 10! Nu pot nici să joace un amical între ei pentru că nu adună 22 de fotbaliști! Trei puncte asigurate!

Croația. Să terminăm cu prostiile! Se mai găsește câte unul să-mi spuna că Luka Modrici, că nu știu ce. Croația n-are istorie în fotbal, nu există, nici tricouri n-au! Folosesc o față de masă în loc de tricou! Să lăsăm prostiile! Nu există nicio variantă în care să pierdem acest meci!"

Nigeria? N-o să ne temem de Nigeria acum, nu-i așa, prietene! Nu fi rău! Am pierdut în fața lor pentru că le-am făcut cadou victoria, am început bine și am jucat bine până ne-am dat seama că nu-l avem pe Messi și am făcut-o lată.

Așa că mi se pare o grupă accesibilă, suntem Argentina! Sampaoli, am tactica pregătită: în primul meci îi dăm toate mingile lui Messi, în al doilea meci îi dăm toate mingile lui Messi, iar în al treilea meci îl odihnim pe Messi că altfel ni-l rup ăia cu faulturile. E Mondialul nostru, suntem în optimi, concentrează-te!

Lasă-l pe Messi să stea liniștit, nu vreau să-l urmărești peste tot cu nebunia aia a ta, nu-l lași să facă nimic, lasă-l să se odihnească! Hai, Argentina!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
maxp
maxp  •  05 Iunie 2018, 18:18

Nu fiti rai, nu se poate sa nu apreciem o "caterinca" buna. Omul a fost genial, si cu cei 11 locuitori din Islanda dar mai ales cu echipamentul croatilor :))

jaleimensa
jaleimensa  •  05 Iunie 2018, 18:04

Prietenaş, nu ieșiți din grupă :)))

poison_2
poison_2  •  05 Iunie 2018, 16:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Numai proștii asculta si shareuiesc asemenea aberații, penibile și chiar jignitoare la adresa adeversarilor Argentinei. Prosti ca tine băi Palnie!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează