INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Incident grav la Augsburg » Polițist suspendat după ce a tras cu arma din dotare în autocarul suporterilor

Autocarul lovit de arma polițistului.
Autocarul lovit de arma polițistului.

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 19:01 / Actualizat joi, 24 august 2023 19:36

Polițistul din arma căruia a pornit glontele făcea parte din efectivele deplasate pentru a asigura securitatea la meciul Augsburg - Monchengladbach. Norocul său? Autocarul lovit, ce transporta un grup de fani ai oaspeților, era gol în acel moment. El a fost suspendat și e anchetat de superiori.

Sâmbătă, la finele meciului Augsburg - Monchengladbach (4-4), un polițist a tras cu arma din dotare într-un autocar rezervat suporterilor oaspeți. Din cauza caniculei, acesta se refugiase într-o dubă, împreună cu alți trei colegi, și se stropeau cu apă pentru a se mai răcori când s-a declanșat pistolul.

De ce a tras, încă nu este clar. O primă ipoteză luată în considerație: neatenția. Ofițerul în vârstă de 27 de ani a fost suspendat și este anchetat de superiori.

Lovitură pentru Bayern și pentru națională » Are ruptură musculară și stă cel puțin 3 săptămâni
BAYERN
Lovitură pentru Bayern și pentru națională » Are ruptură musculară și stă cel puțin 3 săptămâni

Trei polițiști au suferit șocuri acustice, al patrulea s-a alea cu zgârieturi pe față

Glontele a trecut prin parbrizul VAN-ului poliției și apoi printr-un geam al autocarului staționat în apropiere. Din fericire, autobuzul era gol. Trei dintre polițiști, printre care și posesorul armei, au suferit traume acustice, iar al patrulea s-a ales cu câteva zgârieturi pe față, cauzate de cioburile provenite de la geamul spart.

„Ofițerii bavarezi trebuie să se antreneze mai bine”

Asociați suporterilor din Monchengladbach a comentat astfel incidentul: „Sigur n-a fost intenție. Având în vedere faptul că poliția din Bavaria, în special, prezintă întotdeauna fanii ca un risc major de securitate, incidentul în care s-a tras în direcția unui stadion plin nu este, desigur, lipsit de o anumită ironie. E clar că ofițerii bavarezi trebuie să se antreneze mai bine și au încă destule de făcut atunci când vine vorba de asigurarea securității”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu și Nicolae Stanciu și-au aflat adversarele din Liga Campionilor Asiei + Ronaldo și Neymar merg în Tadjikistan și India

Napoli a ratat principalul obiectiv din acest mercato! Mijlocașul din La Liga a ales să semneze cu Al-Ahli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alx_sorin
alx_sorin  •  24 August 2023, 22:32

Bai moldovene la noi se numeste glont (glontul), nu glonte (glontele)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează