INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Costumaţie virală la aniversare » Cum s-a afișat iubita unui fost star de la Real Madrid la 32 de ani

Aurah Ruiz // foto: Instagram @ aurah.ruiz +49   FOTO
Aurah Ruiz // foto: Instagram @ aurah.ruiz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 12:01 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 12:38

Aurah Ruiz, fosta iubită a lui Jese Rodriguez (28 de ani), în prezent la Las Palmas, în a doua ligă din Spania, a împlinit în urmă cu 3 zile vârsta de 32 de ani. Cu această ocazie, a publicat câteva fotografii incendiare. 

Aurah Ruiz a împlinit vârsta de 32 de ani pe 21 noiembrie. La două zile distanță, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie care a adunat peste 17.000 de aprecieri. Un selfie în care poartă o fustă scurtă și doar o jachetă deasupra sutienului.

+45 FOTO

Aurah Ruiz, incendiară la 32 de ani 

Costumația inedită a atras un val de comentarii la fotografie.

Marți, Aurah a distribuit o altă fotografie, de această dată de la petrecerea sa aniversară. Cu o coroniță pe cap și un tort în mână, Aurah zâmbește spre cameră. Pe tort, un mesaj de cei dragi: „La mulți ani, Aurah. Te iubim”.

+45 FOTO

Aurah Ruiz, relație tumultuoasă cu Jese Rodriguez 

Relația modelului spaniol cu Jese Rodriguez a fost una extrem de mediatizată. De curând, în spațiul public au apărut acuzații conform cărora Aurah ar fi încercat să îl calce cu mașina pe fostul jucător de la Real Madrid și PSG.

„Nu am încercat să îl calc cu mașina. E o minciună și e foarte serios. Nu voi permite oamenilor să spună că am încercat să îmi calc partenerul. Știu că s-au întâmplat o mulțime de lucruri între noi, de care nu suntem mândri, dar ne iubim și nu am vrut niciodată să ne rănim”, a reacționat Aurah.

Aurah Ruiz, fosta lui Jese: „Îmi pierd capul uneori”

Fosta iubită a lui Jese a mai recunoscut că are un temperament dificil. „Simt că îmi pierd capul uneori, dar asta? Cum să îi fac rău tatălui copilului meu?”, a reacționat ea.

Speculațiile despre un incident domestic între Aurah Ruiz și Jese au luat naștere după ce în spațiul public au apărut filmări cu un bărbat care șchiopăta puternic, fiind ajutat de alți oameni să se deplaseze.

+45 FOTO

Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă. Jese și Aurah Ruiz s-au despărțit după un scandal uriaș în presa din Spania. Aceasta l-a acuzat dur pentru viața tumultoasă și pentru că își ignoră copilul, care nu ar avea cu ce să se îmbrace și ce să mănânce. Nyan, băiatul celor doi, s-a născut prematur în 2017 și a avut mari probleme de sănătate.

Robert Niță a provocat-o în direct pe prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1: „Asta e o discuție privată”

Noua iubită a lui Kevin-Prince Boateng e maestră kung-fu și are 3 milioane de urmăritori pe Instagram

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (2)
adrianna.
adrianna.  •  24 Noiembrie 2021, 16:18

Cancan, fanatik, gsp…

165691544187089
Iacob Constantin  •  24 Noiembrie 2021, 16:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează