INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Aurelio De Laurentiis, președintele lui Napoli, atac la Mauro Icardi: „Pare mai bătrân decât e” + De-abia îl așteaptă pe James: „După Messi și Ronaldo vine el”

Mauro Icardi, Inter Milano
Mauro Icardi, Inter Milano

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 10:01

Aurelio De Laurentiis cere Madridului să mai scadă prețul pentru decarul columbian și nu renunță nici la Icardi: ”Talentul lui nu poate fi ignorat”.

Va fi o vară fierbinte, lungă și foarte frumoasă la Napoli. Aurelio De Laurentiis, proprietarul clubului azur, e convins că așa va fi, cu un mercato bogat de jucători valoroși.

Tocmai l-a luat pe grecul Manolas, pentru care a plătit 36 de milioane de euro Romei, și mai așteaptă două super transferuri. Pe James Rodríguez și pe Mauro Icardi.

Vrea să plătească în 2020 pentru James

"James este jucătorul cel mai mediatizat din lumea fotbalului, după Messi și Cristiano Ronaldo. E dorit de Ancelotti, iar el vrea să vină la Napoli. Dar Real Madrid pretinde încă mult", a declarat De Laurentiis pentru Corriere dello Sport.

ADL negociază intens pentru decarul columbian. I-ar plăcea să îl ia împrumut în acest sezon, cu obligația de a-l cumpăra vara viitoare, suma tranzacției fiind 40 de milioane de euro. Numai că Real, care are nevoie de bani pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, cere transfer definitiv acum. Părțile încă nu s-au înțeles.

"Nu cred că e sfătuit cum trebuie"

Legat de Icardi, iese din discuție un schimb cu Insigne, a confirmat patronul, care nu renunță însă la vârful argentinian. "Cine a spus că nu îl dorim la noi? Talentul lui nu poate fi ignorat. E foarte bun". Totuși, ceva îl nemulțumește pe De Laurentiis: "S-a vorbit atât de mult de el încât pare mai bătrân decât cei 26 de ani ai lui. Și nu cred că e sfătuit cum trebuie și nici nu își dă seama de rolul lui".

50.000.000 €este cota lui James Rodríguez (Real), potrivit transfermarkt.de

80.000.000 €e valoarea actuală a argentinianului Mauro Icardi (Inter Milano)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close