INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Avantaj, Raul! Inzaghi nu se poate apropia de recordul european al spaniolului în această toamnă

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 13:36

Atacantul italian Filippo Inzaghi (38 de ani) nu figurează pe lista de jucători trimisă de AC Milan la UEFA în vederea participării în faza grupelor Ligii Campionilor şi nu îşi va putea continua duelul cu spaniolul Raul, de la Schalke 04, pentru recordul de goluri în cupele europene, informează AFP.

Inzaghi, care se reface în urma unei grave accidentări la genunchi, ocupă locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria cupelor europene, cu 70 de reuşite, după Raul (73), care participă în Liga Europa cu Schalke 04, în acest sezon. Ucraineanul Andrei Şevcenko (Dinamo Kiev), ocupantul locului 3 cu 67 de goluri, participă tot în Liga Europa, scrie Mediafax.

Printre cei 25 de jucători aleşi de antrenorul echipei AC Milan, Massimiliano Allegri, nu figurează nici atacantul italo-egiptean Stephan El Shaarawy (18 ani).

Spaniolul Raul se poate detaşa în fruntea celor mai buni marcatori din istoria cupelor europene chiar după jocurile contra Stelei din grupa J a Europa League, acolo unde Schalke va debuta pe 15 septembrie, la Bucureşti, contra formaţiei antrenate de Ronny Levy.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  02 Septembrie 2011, 16:30

mare fotbalist...la fel ca raul....

malasorte1986
malasorte1986  •  02 Septembrie 2011, 15:10

"Printre cei 25 de jucători aleşi de antrenorul echipei AC Milan, Massimiliano Allegri, nu figurează nici atacantul italo-egiptean Stephan El Shaarawy (18 ani)." Nu am crezut ca puteti sa fiti asa amatori, zilnic citesc numai stiri stupide..nu stiati ca jucatorii sub 21 de ani nu trebuiesc trecuti pe lista de CL?....Voi cica sunteti reporteri...:)))

rhodes
rhodes  •  02 Septembrie 2011, 14:51

Ramane de vazut daca Raul va marca cu Steaua, in primul rand daca va juca contra Stelei...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează