INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Avocatul diavolului » Antrenorul Atalantei şi-a amendat un jucător fugit să-şi dea licenţa în drept!

Stendardo, cel care i-a rupt genunchiul lui Zicu în august 2007, lucrează deja în agroturism la Agropoli
Stendardo, cel care i-a rupt genunchiul lui Zicu în august 2007, lucrează deja în agroturism la Agropoli

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 20:17

Stendardo a refuzat să joace marţi, în Cupă, ca să-şi susţină examenele. Iar Colantuono (50 de ani), care încă nu şi-a dat bacalaureatul, îl va exclude din lot pentru meciul cu Juventus.

Fotbalul nu face casă bună cu studiul. A păţit-o un jucător al Atalantei, pedepsit de antrenor pentru că a vrut să-şi ia licenţa de avocat. Guglielmo Stendardo (31 de ani) a dispărut neînvoit la Salerno să-şi dea examenele de stat, iar Colantuono i-a promis o amendă usturătoare şi excluderea din lot.

Convocat la meciul de marţi din "optimile" Cupei, 0-3 cu Roma, stoperul (titular de drept), n-a făcut deplasarea în Capitală, după ce sîmbătă lipsise cu Parma, fiind suspendat. "Există regulamente şi trebuie să fim toţi la dispoziţia clubului. Uneori facem derogări, însă acum situaţia era delicată şi nu pot crea precedente. Şi-a asumat responsabilitatea: examenele nu-s în fiecare lună, dar anual da".

Stendardo n-a acceptat să piardă un an şi s-o ia de la capăt. Mai ales că anunţase deja din august, cînd a semnat noul contract, că susţine licenţa în decembrie! Conducerea Atalantei i-a dat drept de veto lui Colantuono. Care nu l-a lăsat liber şi îl va uita acasă şi la meciul cu Juventus, de duminică.

A ratat bacul din cauza fructelor de mare!
Antrenorul are frustrări legate de şcoală. La 50 de ani, încă n-a terminat liceul. Nu s-a prezentat la examenul de bacalaureat din cauza unei toxiinfecţii alimentare. "Am făcut o hepatită virală de tip A şi am stat 25 de zile în spital. Aş fi vrut să repet ultimul an, însă profesionismul nu mi-a permis. Sînt unicul ce şi-a dat diploma pe fructe de mare! Noroc că m-a consolat fotbalul", a admis Colantuono.

500 de mii de euro e salariul anual al lui Stendardo, al patrulea din lotul Atalantei. Lider e Denis, un milion

"Sîntem profesionişti bine plătiţi. Stendardo îşi putea amîna examenele! Sper să mai vrea să joace şi că nu e urgent să se apuce de avocatură" ( Stefano Colantuono, antrenor Atalanta)

"Stendardo e un exemplu de urmat şi merită premiat. Mă surprinde reacţia Atalantei, care ar trebui să nu aplice nişte reguli rigide şi să-şi susţină jucătorul" (Damiano Tommasi, şeful Asociaţiei jucătorilor italieni)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sslr
sslr  •  13 Decembrie 2012, 10:37

Ce Hizo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează