INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Avocatul explică situația lui Karim Benzema la Al Ittihad

În prim-plan, Karim Benzema, Balonul de Aur din 2022 // foto: Imago Images
În prim-plan, Karim Benzema, Balonul de Aur din 2022 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 14:56 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 15:42

Hugues Vigier, avocatul lui Karim Benzema, a exclus ca atacantul în vârstă de 35 de ani să semneze pentru Olympique Lyon și a vorbit despre situația clientului său la Al Ittihad.

Karim Benzema nu traversează o perioadă fastă în Arabia Saudită. Sub contract cu Al Ittihad până-n 2026, fostul „vârf” al Realului a avut probleme cu șefii clubului în ultima vreme. Nu s-a prezentat la reunirea lotului, pe 12 ianuarie, iar antrenorul Marcelo Gallardo l-a exclus din efectivul cu care a plecat în cantonament.

Pe cine dă Mihai Rotaru 750.000 de euro » Universitatea Craiova, aproape de a treia achiziție a iernii
CSU CRAIOVA
Pe cine dă Mihai Rotaru 750.000 de euro » Universitatea Craiova, aproape de a treia achiziție a iernii

Benzema însuși a transmis că a rămas blocat în Mauritius, din cauza unui ciclon, dar apele nu s-au liniștit, astfel că avocatul  său, Hugues Vigier, a ieșit public să vorbească despre situația clientului său. 

Avocatul lui Karim Benzema: „L-am mai văzut înălțându-se ca Phoenix din propria cenușă”

„Karim a avut suișuri și coborâșuri în viața sa sportivă și poate că această perioadă, la Al Ittihad, va fi mai puțin prosperă. A fost și accidentat. A plecat pentru câteva zile, a fost departe de echipă din cauza ciclonului și acum s-a întors în Arabia Saudită”, a precizat Vigier  într-un interviu acordat postului francez BFM TV.

Magistratul l-a asemuit pe Benema cu un Phoenix al fotbalului: „L-am mai văzut înălțându-se din propria cenușă. Dacă vă amintiți, el nu a jucat prea mult când a ajuns la Real Madrid, dar apoi a devenit un jucător absolut esențial. Ca toți sportivii, are momente mai bune și mai rele".

Nu se pune problema unei reveniri a lui Karim Benzema la Olympique Lyon

În urma problemelor cu Al Ittihad, au apărut zvonuri că Benzema ar putea pleca în vară la Chelsea sau ar putea reveni la Olympique Lyon, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Dar Hugues Vigier exclude o revenire în Franța, deocamdată: „Trebuie să spun că m-aș bucura foarte mult să-l văd din nou la Lyon, mi-ar plăcea... dar nu e momentul".

În ceea ce privește procesul împotriva ministrului francez de interne Gérald Darmanin, care l-a acuzat pe Benzema că are „legături notorii” cu organizația islamistă „Frații Musulmani”, avocatul a ținut să precizeze că „clientul meu a suferit amenințări ”, dar că n-are nimic cu Franța: „Ascultați-l vorbind despre Franța. Franța l-a învățat totul. Părinții lui încă locuiesc în centrul orașului Bron, deși își permitea să le plătească o reședință frumoasă în Arabia Saudită”.

Ați mai putea citi:

Englezii confirmă » Surpriza lui Ange Postecoglou care i-ar oferi o șansă în plus lui Radu Drăgușin

Agentul lui Mourinho l-a sunat pe patronul gigantului din Europa: „Semnează cu Jose!” » În 2010, antrenorul îl ironiza: „N-are el bani pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează