INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID E APOAPE DE PRIMUL TRANSFER

Azi se decide soarta lui Di Maria. Negocieri la Madrid

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Real Madrid vrea să-şi asigure serviciile lui Angel di Maria încă dinaintea începerii Campionatului Mondial din Africa de Sud. Tocmai de aceea azi este ziua negocierilor decisive cu reprezentanţii Benficăi pentru trecerea mijlocaşului stînga pe Santiago Bernabeu.

Ziarele portugheze scriu de iminenţa acestui transfer, iar A Bola i-a dedicat prima pagină şi a anunţat că din oră în oră se poate anunţa oficializarea tranzacţiei. Preşedintele lusitanilor, Luis Filipe Vieira, este la Madrid să discute afacerea cu omologul său, Florentino Perez. La tratative este prezent şi agentul fotbalistului, celebrul Jorge Mendez, care îi mai consiliază, printre alţii pe Mourinho şi pe Ronaldo, starurile formaţiei blanco.

Lusitanii anunţă că pe lîngă suma de bani, undeva în jurul a 20 de milioane de euro, madrilenii ar urma să trimită pe Estadio da Luz cel puţin unul dintre următorii: Roberto, Marcos Alonso şi Alipio. Sau poate chiar primii doi, mai ales că Jorje Jesus, tehnicianul "vulturilor" l-a cerut neapărat pe Alonso şi-ar avea nevoie şi de Roberto, care este portar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează