INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Bacșiș de campion :) » Câți bani i-a lăsat Antonio Conte unui șofer de taxi din Londra

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 21:28

Antonio Conte este managerul momentului în Premier League, echipa sa fiind lider detașat.

  • Chelsea traversează un moment fantastic, având 20 de victorii în 26 de meciuri. Cu 63 de puncte, Chelsea nu pare să aibă rival.

Pe locul 2 este Tottenham, care poate fi depășită de City, care are un meci mai puțin, dar poate fi egalată și de Arsenal.

Antonio Conte este văzut foarte bine nu doar de oficiali, dar și de fanii lui Chelsea. I-a făcut însă o zi frumoasă și lui Jason Marco, un șofer de taxiuri londonez.

Acesta a scris bucuros pe Twitter: "Ziua mea, săptămâna mea, luna mea, tocmai au devenit perfecte". Acesta a fost bucuros după ce Conte i-a lăsat în plus 12 lire.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
127939151042796
Marcello Kazan  •  01 Martie 2017, 04:46

12 lire englezesti / pound = aprox. 20.00 de dollari... Mare scofala... Eu credeam ca i-a lasat cel putin 100 de lire... ca de, e multi, multi milionar...

energydrik
energydrik  •  28 Februarie 2017, 22:09

Aha, ceva despre antrenamentele lui cu echipa, nu aveti? niste tipare de joc, cum face schimbari, cum comunica etc Poate sunt si la noi antrenori saraci, din divizia B, C care nu stiu engleaza si ar vrea sa stie mai multe. Sa traduci un post din facebook, e treaba mare (la figurat).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează