INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

Bale, față în față cu istoria: Ce distincție a primit

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 21:21

Jucătorul lui Real Madrid a fost desemnat fotbalistul anului în Țara Galilor, fiind pentru a șasea oară în carieră când primește această distincție.

O singură dată în ultimii 6 ani Bale nu a fost numit jucătorul galez al anului: în 2012, când premiul i-a fost acordat lui Joe Allen. 

Bale a avut un an excelent: a câștigat Champions League cu Real Madrid și a ajuns cu Țara Galilor până în semifinalele Campionatului European din Franța.

"E o onoare să primesc acest premiu, dar nu aș fi reușit fără aportul colegilor. A fost un an fantastic pe care sper să-l repet și în 2017. Performanța de la Euro 2016 va rămâne pentru totdeauna în amintirile noastre", a declarat Bale. 

Galezul are 64 meciuri la națională, pentru care a marcat 25 goluri, aflându-se la doar trei goluri de recordul lui Ian Rush (28 goluri.)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează