INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR

Bale, suflet de aur » I-a luat casă și mașină cumnatei rămase văduvă!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 11:37

Gareth Bale (28 de ani) a investit 283.000 de euro pentru a-i cumpăra locuință în Cardiff cumnatei sale, al cărei soț s-a sinucis din cauza situației financiare disperate.

Nu doar Cristiano Ronaldo face acte caritabile la Real. Și colegul său din atacul madrilenilor, Gareth Bale, a impresionat prin gestul umanitar cu care și-a ajutat cumnata să nu-și piardă familia. Galezul a plătit 283.000 de euro pentru a-i cumpăra o casă în Cardiff și o mașină, Vauxhall Mokka, lui Katie, rămasă fără niciun ban!

S-au mutat din rulotă

Sora viitoarei sale soții Emma Rhys-Jones trecea printr-o teribilă dramă după ce bărbatul acesteia, Alex, s-a sinucis. De teamă că asistența socială, care făcea anchetă asupra situație financiare a familiei ce trăia într-o rulotă, îi va lua cei doi copii din custodie, galezul i-a cumpărat o casă. Și el tată a două fete, Alba Violet și Nava Valentina, Bale i-a oferit astfel altă perspectivă în viață. "A fost foarte șocat și mișcat de tragedie", a povestit în The Sun un prieten.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rdanutz
rdanutz  •  21 Februarie 2018, 14:20

Daca-l salva, gestul NU mai era atat de spectaculos!

1192813974089668
Vieru Florin  •  21 Februarie 2018, 13:46

e tardiv gestul, daca o facea inainte salva acel om de al un gest necugetat, mi-e greu sa cred ca nu a cerut ajutorul sau ca nu se stia de situatia lui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează