INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

"Bale valorează cel putin 222 de milioane de euro, la fel ca Neymar" » Unde ar fi putut ajunge galezul dacă nu semna cu Real Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat luni, 12 februarie 2018 22:48

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale, a vorbit despre clientul său într-un interviu acordat italienilor de la Tuttosport în care a stabilit cât valoreză fostul jucător al lui Tottenham și cum se simte în prezent la Real Madrid.

În opinia agentului, Bale valorează cel putin la fel de mult ca Neymar, însă este convins că galezul nu va pleca de pe "Santiago Bernabeu".

“Valorează cel putin 222 de milioane de euro, la fel ca Neymar, însă este fericit la Real Madrid și nu vrea să părăsească echipa. Nu are nevoie ca Ronaldo să plece pentru a străluci. Deja este unul dintre starurile echipei. Se va bate pentru Balonul de Aur în viitor”, a declarat Barnett în interviu.

Înainte de ajunge în capitala Spaniei, Bale a fost dorit și de Manchester United, însă destinația sa ar fi putut fi Serie A.

“Bale a fost dorit insistent de un club italian, însă Tottenham a refuzat oferta. Fotbalul este imprevizibil și se pot întâmpla multe, dar cred că nici un club din Italia nu îl poate achizitiona pe Bale acum.”

Măcinat constant de accidentări, Bale nu a evoluat decât în 20 de partide în acest sezon marcând 9 goluri și contribuind cu 5 assist-uri.

surse: si.com, marca.com, talksport.com, dailymail.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  13 Februarie 2018, 11:23
Postat de joschilotii pe 13 Februarie 2018, 10:12

Are dreptate, dar a pus un "2" in plus din greseala, eh...se mai intampla

=))))))))))))))))))))))))))))))

joschilotii
joschilotii  •  13 Februarie 2018, 10:12

Are dreptate, dar a pus un "2" in plus din greseala, eh...se mai intampla

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close