INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALLACK NU MAI INTRĂ ÎN VEDERILE LUI LOW

Ballack vrea meci de retragere separat, nu amicalul cu Brazilia

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 13:18

Fostul căpitan al naţionalei Germaniei, Michael Ballack, a anunţat că nu va juca împotriva Braziliei, la 10 august, considerând drept "o farsă" faptul că o partidă stabilită de mult timp a fost transformată în meciul său de retragere

 

"Să faci dintr-o partidă amicală stabilită de mult timp un meci de retragere este, din punctul meu de vedere, o farsă. Ştiu că în mod normal le sunt dator fanilor să joc acest meci, dar nu pot accepta oferta", a declarat Ballack pentru agenţia sportivă SID.

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani, component al echipei Bayer Leverkusen, a vorbit şi despre modul în care federaţia germană a anunţat că el nu va mai face parte din prima reprezentativă, precizând că el a aflat de decizia lui Joachim Low joi: "Forma şi conţinutul comunicatului sunt din nefericire revelatoare pentru felul în care selecţionerul s-a comportat la adresa mea, după accidentarea pe care am suferit-o vara trecută".

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunţat, joi, că Michael Ballack nu va mai evolua în naţionala Germaniei, adăugând că selecţionerul Joachim Low a luat această decizie după o discuţie cu jucătorul. "În aceste ultime luni, mulţi tineri jucători şi-au arătat capacitatea şi potenţialul. Cu ei, evoluţia echipei naţionale, după Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud, a fost absolut pozitivă. În timpul discuţiilor dintre noi am avut impresia că Michael dă dovadă de multă înţelegere pentru modul în care vedem noi lucrurile", a explicat Joachim Low într-un comunicat, conform Mediafax.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  18 Iunie 2011, 13:20

Deci sa intelegem ca el se creste mai special decat Ronaldo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează