INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

BALONUL DE AUR 2019 // Virgil van Dijk, reacție ironică atunci când a fost întrebat de absența lui Ronaldo de la gală: „Era și el un rival?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 22:05

Virgil van Dijk (28 de ani) a fost prezent la gala decernării Balonului de Aur de la Paris și a avut o replică fabuloasă când a fost întrebat de absența lui Cristiano Ronaldo. 

Reporter: Ai cu un rival mai puțin la Balonul de Aur, în absenta lui Ronaldo? 
Van Dijk: Era și el un rival?!

În iunie, Van Dijk declarase că Lionel Messi e cel mai bun jucător din lume: „Cred că el merită Balonul de Aur”.

Ronaldo a optat să fie prezent la „Gran Gala del Calcio”, un eveniment care are loc tot în această seară, în care se acordă premii pentru fotbaliștii și antrenorii din Serie A. Ronaldo ar urma să primească distincția pentru cel mai bun jucător ofensiv din campionatul Italiei.

Vezi și:

BALONUL DE AUR 2019 // VIDEO+FOTO Mateo și Thiago, copiii lui Leo Messi, au făcut senzație la Paris! Imagini amuzante :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  03 Decembrie 2019, 02:17

Cine-l baga si pe asta in seama,chiar si acum ca sa ajunga la nivelul lui Cristiano,ii trebuie timp,e cateva clase peste el,singurul care se poate masura de la egal la egal cu Ronaldo este Messi.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  02 Decembrie 2019, 22:44

Pasarica când Ronaldo domina Europa tu ștergea banca de praf! Van ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează