INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Balotelli a luat foc fiindcă nu i s-a făcut loc în trafic: ”Dacă mă supăr, îmi iau tanc!” :)

Musculosul Mario are probabil o afinitate pentru vehiculele de armată... +1   FOTO
Musculosul Mario are probabil o afinitate pentru vehiculele de armată...

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 iulie 2013 19:03

SuperMario i-a ameninţat pe Twitter pe participanţii la trafic care au îndrăznit să-i stea în cale.

Cînd toată lumea credea că a început să se maturizeze, Mario Balotelli a ieşit din nou în "decor". Atacantul Milanului, 22 de ani, a avut zilele trecute un incident în trafic şi şi-a vărsat nervii pe Twitter: "Cînd cineva conduce un Ferrari şi îţi dă flash-uri, atunci dă-te naibii la o parte din calea lui! Eu aşa aş face"

Mai tîrziu însă i-au venit idei şi a postat din nou pe Twitter: "Sau mai bine mi-aş cumpăra un TANC!". După care a inserat o fotografie în care se vede un tanc de armată trecînd cu şenilele peste o limuzină ce staţiona.

"Bine că e doar o glumă", au comentat jurnaliştii de la Daily Mail, familiarizaţi cu trăznăile lui Balotelli de pe vremea cînd evolua la Man. City (2010 - 2013).

Nimeni n-a uitat că italianul şi-a luat la ţintă colegii de la Academie cu săgeţi de darts. Şi că s-a încăierat cu antrenorul Mancini. Nemaivorbind că în primele 8 luni la City, maşina i-a fost ridicată de 27 de ori şi a plătit în total 11.000 de euro numai amenzi de circulaţie!

340.000 de euro a fost cuantumul amenzilor încasate de Balotelli în primul sezon la Man. City de la club sau de la agenţii de circulaţie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  08 Iulie 2013, 23:36

Au si ei taranii lor :|nu pot crede ca si-a batut joc de Bentleyul ala intr-un asa hal :|

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  08 Iulie 2013, 19:26

Balotelli a luat foc!!!Asta-i titlu, ma? Asta-i exprimare, ma ziaristilor?

dreamer123
dreamer123  •  08 Iulie 2013, 17:25

daca doar s ar gasi si IQ de vanzare...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează