INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO CU FAZA Balotelli a comis-o din nou! Italianul a dat foc ghetelor unui coleg după ce a aruncat cu petarde în vestiar

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 21:34 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 21:36

Mario Balotelii (33 de ani) a fost din nou autorul unui moment hilar după ce a adus prima victorie a echipei sale, Adana Demirspor, din acest an. Balotelli a marcat unicul gol al victoriei de acasă cu Karagumruk din penalty, în minutul 27.

Fostul atacant al lui Inter, AC Milan, Liverpool și Manchester City a fost protagonistul unui nou incident după acest meci.

ITIA a vrut să o distrugă pe Simona Halep » Detaliul uluitor de la proces
HALEP, VICTORIE LA TAS
ITIA a vrut să o distrugă pe Simona Halep » Detaliul uluitor de la proces

VIDEO. Mario Balotelli a dat foc ghetelor unui coleg după ce a aruncat cu petarde în vestiar

Mario Balotelli a sărbătorit în stilul caracteristic prima victorie a echipei sale. Italianul a dat foc ghetelor unui coleg, după ce a aruncat o petardă în vestiar. Videoclipul a fost postat chiar de Balotelli, pe contul său de Instagram.

Balotelli nu se află la prima abatare! Pe vremea când juca la Manchester City, italianul și-a dat foc la casă după ce a lansat artificii în interior. Incidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte ca Balotelli să marcheze o „dublă” în fața rivalilor de la Manchester United, conduși în acea perioadă de către Sir Alex Ferguson. Meciul s-a încheiat atunci cu scorul de 6-1 în favoarea „cetățenilor”.

Jose Mourinho, povești incredibile cu Mario Balotelli

Jose Mourinho a povestit un nou episod marca Balotelli. Antrenorul l-a avut elev pe atacant la Inter Milano şi a fost martor la mai multe întâmplări amuzante care l-au avut protagonist pe fotbalist.

„I-am zis să fie sâmbătă la ora 14 la mine la birou pentru o întrevedere şi n-a venit. L-am sunat şi mi-a spus că e la calificările de la Formula 1. I-am zis «Mario, trebuie sa vii la mine la birou!» şi răspunsul lui m-a şocat: «Putem să ne vedem la tine la birou în orice altă zi, Formula 1 în Italia e doar o dată pe an!».

A fost o situaţie amuzantă, deşi la momentul respectiv nu o vedeam aşa. N-am râs deloc atunci, dar după câteva zile mi-am dat seama cât de naiv e şi m-am amuzat, iar acum îmi amintesc cu drag de acel episod", a spus Mourinho pentru BT Sport.

Mou a mai povestit în trecut un episod cu Balotelli: „În 2009, la un meci jucat de Inter la Kazan, îl aveam disponibil doar pe Mario în atac, restul erau accidentaţi. Am încercat să-i explic că meciul e vital pentru Liga Campionilor şi că nu trebuie să facă nici o prostie. A luat un galben chiar înainte de pauză, iar la vestiare i-am atras din nou atenţia, am vorbit aproape numai cu el în cele 15 minute. «Dacă te provoacă, nu riposta, te rog!»". Revenit de la cabine, „Balo” a fost eliminat în minutul 46 .

Vezi și alte știri:

„Vin doar să ia baremul!” » Cel mai vehement discurs la adresa arbitrajelor din Superligă: „Gafe impardonabile, e sfidător! Știți ce mă deranjează cel mai mult?”
CCA
„Vin doar să ia baremul!” » Cel mai vehement discurs la adresa arbitrajelor din Superligă: „Gafe impardonabile, e sfidător! Știți ce mă deranjează cel mai mult?”
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează