INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Balotelli, pus la colț de Conte! Replica selecționerului îi taie elanul jucătorului de la AC Milan!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 23:48

Mario Balotelli a urmărit cu emoție tragerea la sorți pentru Europeanul din Franța și a ținut să le transmită fanilor ce simte, pe rețelele de socializare.

După ce a aflat care sînt adversarele Italiei (Belgia, Irlanda, Suedia), a postat o imagine cu grupa naționalei sale și a scris pe instagram: "Abia aștept"

Vîrful lui Milan a fost redus la tăcere rapid de selecționerul Italiei, Antonio Conte. Acesta a fost întrebat de jurnaliști despre Balotelli, iar răspunsul său a stîrnit amuzamentul: "Abia așteaptă, ce? Să-l vadă la TV sau să joace?"

Balotelli a șters postarea după ce a aflat de reacția selecționerului.

Redevenind serios, Conte a spus: "Doar de Mario depinde să prindă lotul pentru Franța. Dar are multe de îmbunătățit. Voi observa atent fiecare jucător, cunosc foarte bine fotbaliștii. Oricine vrea să prindă lotul trebuie să demonstreze mult mai mult decît pînă acum".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  14 Decembrie 2015, 01:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai231
mihai231  •  14 Decembrie 2015, 00:30

il vede la tv....asta-i frate cu Mutu-----femei, cluburi si bautura....si aroganta cat cuprinde...vai mama lui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează