INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Balotelli, victima unei răzbunări? » I-au şifonat maşina

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2011 23:13

Maserati-ul internaţionalului italian de la Manchester City a fost "modelat" cu ranga de huligani

Necazurile se ţin scai de Mario Balotelli. Fie le provoacă, majoritatea, fie e victimă, cum s-a întîmplat deunăzi, cînd şi-a găsit bolidul, un Maserati, "aranjat" cu ranga de nişte huligani.

Pentru a ascunde cît de cît urmele incidentului, atacantul lui City i-a dat apoi maşina unui prieten, care a dus-o la un service aflat la 40 de kilometri de Manchester. Două zile la rînd au lucrat tinichigeriii la ea pentru a-i îndrepta tabla şi pentru a o revopsi.

"La cum arăta cînd am preluat-o la atelier, ne-a fost clar că-i vorba despre o vendetta. Probabil că Balotelli a avut o răfuială cu cineva în oraş şi respectivul şi-a luat «revanşa» ulterior", a apreciat unul dintre angajaţii service-ului. Ideea unei răzbunări e confirmată indirect şi de faptul că internaţionalul italian, 20 de ani, sosit la City vara trecută, de la Inter, n-a depus absolut nici o plîngere la poliţia din Manchester.


91.000 de euro, mai puţin decît salariul pe-o săptămînă, l-a costat pe Balotelli achiziţionarea Maserati-ului

Un sezon de coşmar

August 2010: Şi-a lovit maşina, un Audi R8, în drum spre antrenament
Noiembrie 2010: Eliminat în meciul cu West Bromwich
Decembrie 2010: S-a bătut la antrenament cu coechipierul Jerome Boateng
Decembrie 2010: A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena îl aştepta la parter
Martie 2011: În returul cu Dinamo Kiev din Europa League a fost eliminat, apoi s-a contrat cu fanii ucrainenilor, fiind amendat cu 240.000 de euro, salariul pe două săptămîni
Martie 2011: A provocat scandal într-un restaurant, după ce s-a luat de prostituata cu care Rooney îşi înşela nevasta
Martie 2011: Amendat cu 120.000 de euro pentru că, de plictiseală, a aruncat cu săgeţi de darts în jucătorii de la academia de tineret

Ultimatum de la Mancini
După ce s-a bătut cu Jerome Boateng, în decembrie, Balotelli a atentat vineri la integritatea corporală a altui coleg, Tevez, pe care l-a luat cu fulgi cu tot în timpul jocului-şcoală. Intrarea sa l-a enervat nu doar pe argentinian, ci şi pe managerul Roberto Mancini, care l-a certat şi i-a pus în vedere că nu-i mai tolerează nici o ieşire. Pînă şi selecţionerul Prandelli l-a avertizat că nu-l mai cheamă la "naţională".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rorika
rorika  •  29 Aprilie 2011, 12:01

deci baiatul asta e foarte tare ...

putregaiu
putregaiu  •  03 Aprilie 2011, 11:26

cica "Un sezon de coşmar.... Decembrie 2010: A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena îl aştepta la parter" un cosmar urat, urat de tot

lupopa
lupopa  •  03 Aprilie 2011, 03:12

babuinu asta nu merita sa puna piciorul pe un teren de fotbal cred ac are o intelingenta de 30 :))) si nici fotbal nu stie :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează