INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Balotelli, victima unui atac rasist după ce a decis triumful Milanului la Catania, scor 3-1

Balotelli (stînga) a realizat ieri din
Balotelli (stînga) a realizat ieri din "directă" al 19-lea gol în 29 de meciuri la Milan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 decembrie 2013 21:45

SuperMario a reuşit un gol formidabil din lovitură liberă, i-a lăsat în inferioritate numerică pe sicilieni şi a rezistat apoi provocării argentinianului Spolli, arătîndu-le simbolic fanilor 3 degete.

"Why always me?" era tricoul pe care obişnuia să-l etaleze după ce marca la Man. City. Orice ar face, lui Balotelli chiar i se întîmplă mereu ceva! Dar rămîne lunetist de elită şi a confirmat-o ieri, în Sicilia. A ratat, a marcat, a fost faultat dur, a rupt echilibrul numeric şi a rezistat unei noi provocări rasiste. Iar Milanul a rupt seria neagră de 5 etape fără victorie şi a bătut în deplasare după 6 luni: 1-0 cu Catania!

SuperMario a redevenit atacantul decisiv. Condusă de gazde, echipa lui Allegri a întors rezultatul după pauză, balanţa fiind înclinată de Balotelli. La 5 zile de la reuşita cu Celtic, a lovit din lovitură liberă, cu o "rachetă" devastatoare (63). Şi imediat, fiind atacat violent, a produs "roşul" lui Tachtsidis! Apoi a dat o probă de maturitate, reuşind să se controleze (ajutat de intervenţia lui Kaka şi a antrenorului) la duelul verbal cu Spolli.

N-a răspuns şicanelor argentinianului, " negru de rahat", a continuat să joace, iar după schimbare le-a arătat fanilor sicilieni, ce-l fluieraeră, 3 degete la tîmplă. "Gloanţele" din plasa Cataniei.

69 de zile trecuseră de la ultimul gol reuşit de Balotelli în Serie A, în eşecul 1-2 cu Napoli. Are 4 în 9 meciuri din acest campionat

"L-am înlocuit pe Balotelli pentru că voiam să-l menajez, mai ales că aveam 3-1. Nu l-am scos că era nervos. Astfel de conflicte se întîmplă, dar eu n-am auzit nimic" (Massimiliano Allegri, antrenor Milan)

ATALANTA - ROMA 1-1

RudiX Garcia
Roma s-a blocat pe semnul X, legînd ieri a patra remiză, 1-1 cu Atalanta. Iar trupa lui Rudi Garcia e tot neînvinsă, dar a ajuns la 3 puncte de liderul Juve. Giallorossii au fost conduşi după gafa lui De Sanctis, ce a încasat un gol comic de la Brivio, dintr-o "directă" prin zid. Romanii, care n-au primit un penalty la şutul lui Maicon blocat clar cu mîna de Canini!, au evitat K.O.-ul în asediul final: Consigli s-a predat în faţa lui Strootman.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
usla
usla  •  02 Decembrie 2013, 13:02

Unii ziaristi { daca sunt ziaristi} parca sunt tampiti . In titlu ni se anunta faptul ca MILAN a castigat in deplasare la CATANIA cu 3-1 . In interiorul textului " Milanul a rupt seria neagra de 5 etape fara victorie si a batut in deplasare dupa 6 luni : 1-o cu CATANIA . Ce sa intelegem, care-i scorul real ? TAMPITI. Daca au facut referire cumva la meciul din tur, formularea e de neinteles pentru cineva care nu stie unde s-a diputat acel meci . Mai studiati limba romana. Cum dracu ajungeti sa scrieti pe la ziare? Mai aveti posturi libere, ca nici eu nu ma pricep prea mult si la multe , deci as fi bun pentru voi.

ortega
ortega  •  02 Decembrie 2013, 11:22

Va dati seama ce-ar fi patit Danciulescu ... Ca Balotelli e mai alb ca el ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează