INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

VIDEO // EXCLUSIV Bănel Nicoliță laudă ultimul transfer al celor de la FCSB: „Va face diferența și va lua titlu”

Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Articol de , - Publicat joi, 19 octombrie 2023 09:59 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 14:34

Prezent la Gala Performanței și a Excelenței, Bănel Nicoliță (38 de ani) a comentat ultimul transfer realizat de FCSB. 

Fostul mijlocaș este de părere că Dorin Rotariu se va impune fără prea mari probleme în flancul drept și că nu va putea fi folosit pe postul de atacant central.

Vlad Chiricheș a suferit o intervenție inedită: „O să îl vedeți. Și-a schimbat fizionomia!” + când poate reveni pe teren
FCSB
Vlad Chiricheș a suferit o intervenție inedită: „O să îl vedeți. Și-a schimbat fizionomia!” + când poate reveni pe teren

VIDEO. Bănel Nicoliță despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

„Mă bucur din toată inima! Îl apreciez enorm. E un jucător foarte bun. O extremă foarte bună care poate să facă diferența. Mă bucur că a ales FCSB și nu o altă contracandidată, a făcut o alegere bună și cu siguranță va câștiga campionatul. FCSB îi are Băluță, Compagno și sunt datori să câștige campionatul. 

Cred că o să-l bage în dreapta din câte știu eu. Coman o să fie în stânga și vom vedea dacă Băluță sau Compagno vor fi pe faza de atac în centru”, a spus Bănel Nicoliță.

Dorin Rotariu: „Am venit să fiu campion”

În primul interviu pentru FCSB, Dorin Rotariu a vorbit despre situația sa fizică și despre obiectivele pe care vrea să le îndeplinească în tricoul roș-albastru.

„Am fost primit foarte bine. Sper să câștigăm următorul meci (n.r. - cu FC Voluntari, duminică), asta este prioritatea, și sper să facem și o partidă bună, pe lângă obținerea celor trei puncte. Mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit, sunt gata. La ce nivel sunt? O să văd la meci (n.r. - râde). Eu sunt 100% și mă pregătesc pentru a fi la capacitate maximă la meci. (...) M-am pregătit la Timișoara cu ASU Poli și sunt la un nivel bun, zic eu”, a declarat Rotariu.

Citește și alte știri:

Mohamed Salah, mesaj pentru ajutor umanitar în Fâşia Gaza, după ce a fost criticat pentru tăcere: „E nevoie de alimente și medicamente” + Măsură importantă în Premier League

Ion Crăciunescu crede că suspendarea primită de Valentin Țicu e prea dură: „Faultul în sine nu este cu intenție!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Octombrie 2023, 14:55

Dar cine este Balanel ca să aibă vreo opinie avizata ? De ce se baga în seama ...si de ce este băgat în seama de gsp ? Doar ca vorbește de fcsb ? Puțin, foarte puțin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează