INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Bănel putea fi coleg cu un superjucător de la PSG, dar Saint Etienne l-a refuzat » Vezi şi cazurile similare din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 18:46

Actuala echipă a lui Bănel Nicoliţă, Saint Etienne, l-a avut în curtea sa pe mijlocaşul argentinian Javier Pastore (24 ani), însă şi-a bătut joc de şansa de a avea un jucător pe care s-au plătit bani buni.

În 2006, Pastore a fost în probe la verzi împreună cu alţi 4 colegi de la Talleres de Cordoba, echipă la care juca atunci.

Însă mijlocaşul care 5 ani mai tîrziu a fost transferat de la Palermo la PSG pe 42 de milioane de euro nu i-a impresionat pe francezi.

"Talleres de Cordoba, echipă la care jucam atunci, avea un parteneriat cu   Saint Etienne. Alb-verzii puteau alege 5 tineri jucători din lotul nostru pe  care să-i ţină în probe timp de o lună.

Am mers în Franţa, am fost la ei în  probe, nu s-a întîmplat nimic după. Am revenit în Argentina, nu mai m-a  contactat nimeni. După 3 luni m-am transferat la Huracan şi m-am mutat la  Buenos Aires, a spus Pastore pentru Red Bulletin.

Şi românii ştiu să refuze vedete

Şi Liga 1 a avut jucătorii săi refuzaţi, care astăzi sînt celebri şi joacă la echipe de top

Cel mai important fotbalist pe care Liga 1 ar fi avut ocazia să îl aibă a fost Radamel Falcao, cotat acum la peste 50 de milioane de euro.

CFR a oferit  două milioane de euro lui River Plate, dar argentinienii au refuzat. A fost apoi propus la Steaua pentru 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a considerat suma mult prea mare.

Pe cînd era la Rapid, Viorel Hizo i-a refuzat pe Obi Mikel şi Taiwo, considerînd că nigerienii nu se vor adapta climei. Mikel a ajuns la Chelsea pentru 20 de milioane de euro, iar Taiwo la Olimpique Marseille.

Tot Rapid l-a refuzat pe Kolarov, actualul jucător al lui Manchester City. Atunci, Copos a avut de ales între el şi Bozovici, alegîndu-l pe ultimul pentru că era mai ieftin cu 200.000 de euro.

Şi sîrbul Tosici, ajuns la Manchester United, iar acum tot la moscoviţi, a fost considerat slab de către Sorin Cîrţu.

Tot la Timişoara, Toni Doboş l-a refuzat pe Nikola Zigici şi i-a transmis să se apuce de baschet.

Şi Steaua a călcat strîmb în ceea ce priveşte transferurile. În 2006 l-a luat pe Carlos în detrimentul lui Hilario, ajuns imediat la Chelsea.

27 milioane de euro este cota lui Pastore pe transfermarkt

17 goluri în 68 de partide are argentinianul pentru PSG în Ligue 1

(Alin Grigore)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
zidane92
zidane92  •  15 August 2013, 19:35

mai bine ca nu a venit falcao il distrugea ciobenul ca pe dayro moreno multi l-au criticat pe dayro aiurea a fost poate cel mai bun jucator trecut in ultimii 15 ani prin ghencea dar nulitatile aduse pe banca de becali au vrut sa transforme un varf pursange in coordonator de joc ca asta au avut nevoie si a iesit un rahat un jucator care a luat libertadores la 19 ani a regresat mult dovada ca tot in america de sud s-a intors si nu a mai revenit in europa

ady_my_star
ady_my_star  •  15 August 2013, 19:27

daca si cu parca...cine stie care dintre cei care is acuma in Romania ajungeau pe la Real si Barca daca nu ii luam noi :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close