INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Bărbatul care susținea că e soțul Shakirei a fost arestat. A încercat să intre în casă peste fosta iubită a lui Gerard Pique

Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală +27   FOTO
Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:07 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:07

Shakira și cei doi copii din relația cu Gerard Pique au fost în pericol din cauza unui bărbat care susținea că este soțul artistei. Daniel John Valtier, în vârstă de 56 de ani, a fost acum arestat și i s-a interzis să se mai apropie de vedetă.

Cântăreața columbiană Shakira s-a mutat la Miami împreună cu copiii ei în aprilie 2023, după ce s-a despărțit de fostul fotbalist de la Barcelona, Gerard Piqué, după 11 ani de căsnicie. Autoritățile din Florida, Statele Unite ale Americii, l-au arestat pe Daniel John Valtier, în vârstă de 56 de ani, sub acuzația că ar fi urmărit-o pe Shakira, acesta prezentându-se la ușa casei ei cu intenția de a intra peste ea. Potrivit acestuia, el avea o relație cu cântăreața columbiană.

Presupusul hărțuitor a susținut și a repetat în fața unui judecător în instanță că Shakira este soția lui și că vorbește cu ea tot timpul. Judecătorul stabilise deja o cauțiune de 50.000 de dolari, dar la afirmația și insistența acuzatului că este soțul cântăreței, a mărit cauțiunea la 100.000 de dolari, potrivit marca.com.

De asemenea, judecătorul a semnat un ordin de restricție pentru ca acesta să nu poată avea niciun fel de contact cu cântăreața columbiană, prin intermediul altcuiva sau prin intermediul rețelelor de socializare. 

Cu excepția înfățișărilor cerute de instanță.Presupusul hărțuitor este acuzat de hărțuire pentru postări pe rețelele de socializare despre cântăreață și pentru livrări de ciocolată și sticle de vin făcute la domiciliul acesteia între sfârșitul lunii decembrie și începutul anului 2024, potrivit raportului poliției.

Hărțuitorul a ajuns la casa cântăreței

Arestarea a fost făcută în după-amiaza zilei de luni, 8 ianuarie, după ce autoritățile au observat că hărțuitorul a ajuns la locuința cântăreței la bordul unui taxi.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

„Shakira este, în sfârșit, în siguranță: bărbatul care a urmărit-o a fost arestat la Miami. Cântăreața columbiană a fost urmărită de două persoane diferite, după despărțirea de Gerard Pique. 

Bărbatul arestat a apărut din senin lângă casa Shakirei și a speriat-o pe artistă, dar și pe cei doi copii ai ei. Cântăreața columbiană s-a mutat la Miami, alături de cei doi copii, în aprilie 2023, după despărțirea dureroasă de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique. Relația dintre cei doi începuse la Cupa Mondială din 2010 și a durat 11 ani", scrie sursa citată.

FOTO Un prim pas spre împăcare? Ce au decis Shakira și Gerard Pique la sfârșit de an

Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania! Cât trebuie să plătească Fiscului spaniol

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează