INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona a aflat cât trebuie să plătească pentru transferurile definitive ale lui Joao Felix și Joao Cancelo

Joao Felix (stânga) și Joao Cancelo FOTO: Imago
Joao Felix (stânga) și Joao Cancelo FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 18:08 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 19:00

Atacantul Joao Felix (23 de ani) și fundașul dreapta Joao Cancelo (29 de ani) au fost împrumutați de Barcelona până la finalul sezonului. Catalanii au aflat cât trebuie să plătească pentru a-i transfera definitiv.

FC Barcelona este mulțumită de prestațiile portughezilor, ajunși pe final de mercato sub comanda lui Xavi Hernandez. Oficialii de pe Camp Nou doresc să îi păstreze și din vară pe Joao Felix și Joao Cancelo, notează Mundo Deportivo. Campioana Spaniei a început tratativele pentru transferurile definitive ale celor doi.

Fiica unui campion mondial de la Real Madrid și Juventus a făcut senzație la ziua tatălui ei cu un decolteu adânc și rochie mini
REAL MADRID
Fiica unui campion mondial de la Real Madrid și Juventus a făcut senzație la ziua tatălui ei cu un decolteu adânc și rochie mini

Atletico Madrid cere 80 de milioane de euro pentru Joao Felix

Joao Felix a fost transferat de madrileni în 2019. Echipa antrenată de Diego Simeone achita 126 de milioane de euro pentru talentatul fotbalist. Atletico Madrid urmărește să atenueze pierderile din afacerea „Felix” și vrea să obțină 80 de milioane de euro în schimbul său. Joao Felix are contract cu Atletico până în 2029 și o clauză de reziliere în valoare de 350 de milioane de euro.

3 goluriîn 3 meciuri are Joao Felix pentru Barcelona

Manchester City i-a setat prețul lui Joao Cancelo: 25 de milioane de euro

„Cetățenii” vor să-l cedeze Joao Cancelo, după ce acesta a intrat în dizgrațiile antrenorului Pep Guardiola. Sezonul trecut, portughezul a fost împrumutat la Bayern Munchen. Vârsta jucătorului și incompatibilitatea acestuia cu antrenorul spaniol îi determină pe englezi să solicite doar 25 de milioane de euro în schimbul lui Cancelo. Apărătorul are contract cu Manchester City până în 2027, fără să existe clauză de reziliere

1gol în 3 meciuri are Joao Cancelo pentru Barcelona

Citește și alte știri despre fotbalul european:

Superofertă pentru Radu Drăgușin » Ce club din Premier League este dispus să ofere 40 de milioane de euro

Multiplul campion cu Bayern, Juventus și Barcelona atacă FURTUNOS: „Acei idioți de la Milan au noroc, știu doar să alerge!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează