INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a găsit înlocuitor pentru Umtiti, în cazul în care francezul nu va mai putea fi păstrat din vară

Clement Lenglet (în dreapta)
Clement Lenglet (în dreapta)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 03 aprilie 2018 22:44

Fundașul echipei FC Sevilla, Clement Lenglet, ar putea evolua din vară la FC Barcelona.

Potrivit publicației iberice Sport, Lenglet este considerat de șefii Barcelonei înlocuitorul perfect pentru Samuel Umtiti, în cazul în care nu vor reuși să îl păstreze și din vară pe actualul apărător al liderului din La Liga.

În vârstă de 22 de ani, Lenglet se află la unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa. Întrebat despre o posibilă mutare pe Camp Nou, fundașul francez a declarat: 

"Barcelona este o echipă mare cu jucători internaționali de cel mai înalt nivel. Dar același lucru este și la Sevilla și sunt fericit aici. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, dar deocamdată mă concentrez pe La Liga și Liga Campionilor". 

Clement Lenglet a venit la Sevilla de la AS Nancy în ianuarie 2017 pentru 5,4 milioane de euro. El mai are contract cu formația andaluză până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

Fundașul francez are inserată în înțelegerea sa cu spaniolii o clauză de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro.

4goluri în 44 de partide a marcat Lenglet în acest sezon în toate competițiile

sursa: mirror.co.uk 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close