INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a pus ochii pe un puşti de 18 ani de la Red Bull Salzburg!

Upamecano, în roșu (foto: Guliver/Getty Images)
Upamecano, în roșu (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 08 decembrie 2016 14:39

FC Barcelona îl monitorizează pe unul dintre cei mai promitători fundaşi din Europa. Catalanii îl țin sub atentă supraveghere pe francezul de 18 ani, Dayot Upamecano, de la Red Bull Salzburg.

Catalanii se luptă cu Manchester City, dar şi cu liderul surpriză din Bundesliga, Red Bull Leipzig.

Upamecano a fost transferat de la FC Valenciennes, echipă din Ligue 2, în vara lui 2015, fiind achiziționat în schimbul a 2,2 milioane de euro.  Tânărul francez a impresionat la Campionatul European U17, competitie la care Franța a ieșit învingătoare.

Upamecano este titular de drept la Red Bull Salzburg, campioana Austriei fiind pregătită de Oscar Garcia Junyent, fost jucător la Barcelona. 

Liderul din Bundesliga şi echipa din Salzburg sunt deținute acelaşi patron, iar jucătorul francez ar putea ajunge chiar din iarnă la echipa din Germania, conform sport.es.

Principala calitate pentru care Barcelona şi Manchester City au pus ochii pe tânărul jucător este legată de jocul de pase al fotbalistului. De altfel, Garcia l-a folosit în câteva partide şi în linia de mijloc a echipei profitând de calitățile jucătorului.

Fotbalistul a fost promovat de curând la naționala U19 a Franței, iar următorul pas este transferul la un club important din Europa.

sursa: sport.es

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează